The future bus|Fremtidens buss

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I love China’s will to invent and explore, here is the new bus soon ready for testing in Beijing.

Link to article on Chinahush.com[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Kineserne kan om de vil, her er en ny type buss som skal settes i produksjon i Beijing’s Mentougou District.

Vi i Norge måtte nok ha laget en leddet buss, men se det går an å tenke nytt! Kanskje tungtransport kunne ha vært designet på samme måten? Hadde vært artig om man kunne ha designet en containerbil på samme måten.

I VG i dag diskuterer man hybrid, diesel, elektrisk men jeg tror vi må gå enda lenger. Vi må lage et bedre buss/trikk-tilbud så kan de få bilene som er igjen få kjøre på hva de vil. Spør du meg..

Opprinnelig artikkel..[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. misty sier:

    Strøm/El biler høres forlokkende ut, men hva med forsyning av strøm til disse bilene? Har ikke verden nok problemer med produksjon av nok energi/strøm for å dekke behovet pr i dag? om ikke verden skal fylles med el biler som også krever energi/strøm?

  2. a-jay sier:

    Det blir stadig mindre olje her i verden, og etterhvert som oljebrønnene tømmes nærmer vi oss en oljekrise hvor tilgjengeligheten synker, med det resultat at drivstoffprisene skyter i været. Da tror jeg elbiler plutselig blir veldig attraktive.

    Det er stort sett ikke noe problem å bygge flere kraftverk (inkludert atomkraftverk) for å forsyne elbiler med drivstoff – infrastrukturen er allerede her. Det som blir et mye større et par tiår inn i fremtiden er å fortsette storbruket av olje fra nesten tomme brønner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.