The future bus|Fremtidens buss

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I love China’s will to invent and explore, here is the new bus soon ready for testing in Beijing.

Link to article on Chinahush.com[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Kineserne kan om de vil, her er en ny type buss som skal settes i produksjon i Beijing’s Mentougou District.

Vi i Norge måtte nok ha laget en leddet buss, men se det går an å tenke nytt! Kanskje tungtransport kunne ha vært designet på samme måten? Hadde vært artig om man kunne ha designet en containerbil på samme måten.

I VG i dag diskuterer man hybrid, diesel, elektrisk men jeg tror vi må gå enda lenger. Vi må lage et bedre buss/trikk-tilbud så kan de få bilene som er igjen få kjøre på hva de vil. Spør du meg..

Opprinnelig artikkel..[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “The future bus|Fremtidens buss”

 1. misty avatar
  misty

  Strøm/El biler høres forlokkende ut, men hva med forsyning av strøm til disse bilene? Har ikke verden nok problemer med produksjon av nok energi/strøm for å dekke behovet pr i dag? om ikke verden skal fylles med el biler som også krever energi/strøm?

 2. a-jay avatar
  a-jay

  Det blir stadig mindre olje her i verden, og etterhvert som oljebrønnene tømmes nærmer vi oss en oljekrise hvor tilgjengeligheten synker, med det resultat at drivstoffprisene skyter i været. Da tror jeg elbiler plutselig blir veldig attraktive.

  Det er stort sett ikke noe problem å bygge flere kraftverk (inkludert atomkraftverk) for å forsyne elbiler med drivstoff – infrastrukturen er allerede her. Det som blir et mye større et par tiår inn i fremtiden er å fortsette storbruket av olje fra nesten tomme brønner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.