En bil etter min smak

Denne karen kjører rundt i Hedmark, er ikke bilen flott? Jeg skulle ønske jeg turde å gjøre noe slikt med min bil – det har lenge vært en drøm. En slags protest mot alt det kjipe som skjer blandt landets ledere for tiden. Ting begynner å minne litt om de verste soviet-regimene i østen. Men men… biabarida som tok bilde gav meg lov til å poste bildet her på bloggen min, har dere sett ham på veien? 🙂 Jeg er på jakt etter bilder fra flere slike, gi meg gjerne en lyd.

Jeg skraverte ut kjennemerket på bildet, for sikkerhets skyld. 🙂

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.