Car with lovely design|En bil etter min smak

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This design is awesome, I wish I had the guts to do something like this with my car. I asked biabarida who took the photo for permission to post it here and he said ofcourse! This guy drives around in Hedmark I think, have anyone else seen him? 🙂 Or similar cars?


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Denne karen kjører rundt i Hedmark, er ikke bilen flott? Jeg skulle ønske jeg turde å gjøre noe slikt med min bil – det har lenge vært en drøm. En slags protest mot alt det kjipe som skjer blandt landets ledere for tiden. Ting begynner å minne litt om de verste soviet-regimene i østen. Men men… biabarida som tok bilde gav meg lov til å poste bildet her på bloggen min, har dere sett ham på veien? 🙂 Jeg er på jakt etter bilder fra flere slike, gi meg gjerne en lyd.

Jeg skraverte ut kjennemerket på bildet, for sikkerhets skyld. 🙂 [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.