Car with lovely design|En bil etter min smak

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This design is awesome, I wish I had the guts to do something like this with my car. I asked biabarida who took the photo for permission to post it here and he said ofcourse! This guy drives around in Hedmark I think, have anyone else seen him? 🙂 Or similar cars?


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Denne karen kjører rundt i Hedmark, er ikke bilen flott? Jeg skulle ønske jeg turde å gjøre noe slikt med min bil – det har lenge vært en drøm. En slags protest mot alt det kjipe som skjer blandt landets ledere for tiden. Ting begynner å minne litt om de verste soviet-regimene i østen. Men men… biabarida som tok bilde gav meg lov til å poste bildet her på bloggen min, har dere sett ham på veien? 🙂 Jeg er på jakt etter bilder fra flere slike, gi meg gjerne en lyd.

Jeg skraverte ut kjennemerket på bildet, for sikkerhets skyld. 🙂 [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.