Men Dagbladet da!

Kjære Dagbladet, hva er det dere driver på med? Jeg fikk sjokk da jeg så dette, er vi tilbake igjen til 90-tallet? Her er skjermbilde av Dagbladet fra i dag:

Jada jeg har lav oppløsning når jeg kun bruker den bærbare skjermen men så dårlig er den ikke. 1440×900 er ikke så hakkanes. Er det bare meg som reagerer på dette? Om dere ikke skjerper dere kommer alle til å installere adblock og hva skjer da? Dere lager problemer for dere selv etter min mening.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.