Høstferie på Austevoll

Forrige torsdag dro vi ut på hytten på Austevoll for å ta litt høstferie, det var godt å komme seg ut dit. Vi var så heldig med været! Ungene koste seg og vi fikk ladet opp batteriene. Utsikten blir jeg aldri lei og kan ta tusenvis av bilder. Men ofte irriterer jeg meg over at jeg ikke får fanget det godt nok opp på bildene. Solnedgangen er så utrolig flott. Denne gangen prøvde jeg med litt forskjellige instillinger og HDR, da ble det litt bedre. Her er noen av mine favoritter:

Flere:

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 Responses

  1. marit says:

    Fantastisk flotte bilder Øyvind,du er flink å fotografere:)

  2. FishHawk says:

    It looks like you have all you need for a wonderful calendar here.

  3. marit says:

    En slik kalender ville jeg nok ha ønsket meg:)

  4. Stunning pictures…the outer west coast looks like the perfect place to escape the maddness of city life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.