Autumn vacation on Austevoll|Høstferie på Austevoll

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Last Thursday we went to our family place on the outer west coast to take some time away from the city. We had a great time and concentrated on spending as much time with the children as we could. The evenings were stunning and I never get tired of the hut’s view but I’ve always been irritated that I can’t capture the stunning views with my “camera”. This time I tried HDR and I’m very happy with these shots. Here they are:

Here is all of my favorites:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige torsdag dro vi ut på hytten på Austevoll for å ta litt høstferie, det var godt å komme seg ut dit. Vi var så heldig med været! Ungene koste seg og vi fikk ladet opp batteriene. Utsikten blir jeg aldri lei og kan ta tusenvis av bilder. Men ofte irriterer jeg meg over at jeg ikke får fanget det godt nok opp på bildene. Solnedgangen er så utrolig flott. Denne gangen prøvde jeg med litt forskjellige instillinger og HDR, da ble det litt bedre. Her er noen av mine favoritter:

Flere:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. marit sier:

    Fantastisk flotte bilder Øyvind,du er flink å fotografere:)

  2. FishHawk sier:

    It looks like you have all you need for a wonderful calendar here.

  3. marit sier:

    En slik kalender ville jeg nok ha ønsket meg:)

  4. Stunning pictures…the outer west coast looks like the perfect place to escape the maddness of city life.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.