Norge 0 – USA 1

Jeg ble sjokkert tidligere i dag da jeg leste om fyren som fyllekjørte med en bossbil i Bergen, det er gale nok å fyllekjøre med personbil – men boss-bil??

Så… senere i kveld leste jeg… “Regjeringsansatte sjåfører med ansvar for å transportere atomvåpen kjører enkelte ganger sterkt beruset, ifølge USAs energidepartement”.

Alltid skal USA vinne Darwin-konkurransen..

Lenker:

Fyllekjørte med amerikanske atomvåpen
Fyllekjørte med bossbil

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

8 Responses

 1. hawkisn says:

  nå står det jo ikke at de har kjørt med atomvåpen ombord.Det står at de samme sjoførene som har ansvar for å frakte nukes har blitt att for fylle kjøring.

 2. Lasse says:

  Bergensere må lære seg at det heter søppel.

  Søppelkasse
  Søppelbil
  Søppelpose
  Søppelfylling

  Mmmmmkay?

 3. apatche says:

  som om det vare noe å bli overasket av..

 4. Børge Haug says:

  Er vel ikke noen regler for å kjøre lastebil i ruspåvirket tilstand, det gjelder bare personbil så vidt jeg har forstått. De fleste jeg kjører sammen med tar jo noen pils på jobben, er jo ikke helt drita og det hjelper på motivasjonen da dagene blir veldig lange uten noe å lene seg på. No harm no plow.

 5. Harald says:

  Hadde også behøvd en dram eller to med noen megatonn bak ryggen. D:

 6. Bjørn says:

  Gode gamle Borris i Russland var jo også ganske hard på flaska, og i følge en av hans offiserer var han nær å trykke på knappen ved en anledning.
  Ofiserene som fikk beskjed om å starte prosessen drøyde tiden såpass lenge at faren ble avblåst før noen rakketer ble avfyrt.
  På historisk risiko resultat vil jeg faktisk tro at det er USSR 2 – USA 1….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.