En liten tur på Ulriken

Ulriksbanen feirer 50 år i år og da må jo vi ta turen opp. Det kostet bare 3 kroner tur retur og barna fikk svevepølse og vafler. Brus også om de ville ha men minsten ville ha vann istedet. Vi gikk på skattejakt med GPS og hadde snøballkrig, en herlig tur – takk for kjempefint opplegg Ulriken!

Antennen på Ulriken

Skattejakt med GPS

Tåkete

Litt utsikt på vei ned

Perle som vi tok både opp og ned

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.