A Sunday trip to the Ulriken mountain|En liten tur på Ulriken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The Ulriken cable car celebrated its 50 years this weekend so we took our little one with us and visited the mountain top. It was very foggy so we didn’t see much but we had a great time anyway and going treasure hunting with GPS was fun. Heres a few photos I took:

The Ulriken antenna

Treasurehunt with GPS

Foggy

The view on our way down

“Perle”, which we took up and down

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Ulriksbanen feirer 50 år i år og da må jo vi ta turen opp. Det kostet bare 3 kroner tur retur og barna fikk svevepølse og vafler. Brus også om de ville ha men minsten ville ha vann istedet. Vi gikk på skattejakt med GPS og hadde snøballkrig, en herlig tur – takk for kjempefint opplegg Ulriken!

Antennen på Ulriken

Skattejakt med GPS

Tåkete

Litt utsikt på vei ned

Perle som vi tok både opp og ned
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.