Flere og flere går over til Facebook kommentarer

Flere og flere går over til å bruke Facebook-kommentarer istedet for innebyggede eller egenutviklede systemer. Hva synes du om dette?

Jeg har litt blandede følelser for det, er det urettferdig at man må ha en Facebook-konto for å kunne kommentere? Det blir litt som Dagbladet hvor man må betale penger for å kommentere. Men egentlig er jeg glad for å slippe alle de spydige og usaklige kommentarene. Det skader jo tross alt ikke å bare lage en Facebook-konto

Men jeg forstår behovet, anonyme mennesker har ødelagt hele kommentar-prinsippet og nå får vi se konsekvensen. Det finnes alt for mange mennesker som liker å slenge drit/trolle siden de er gjemt bak et kallenavn.

Burde vi heller at en nasjonal digital-id man kunne ha brukt istedet for Facebook? Jeg kjenner mange som liker å kommentere nyheter men som nekter å lage seg en Facebook konto.

Her er VG som prøver ut Facebook-kommentarer, foreløpig på reise-kategorien: Hvor skal du reise? Der skriver de om det nye systemet som er innført på flyplassene, at alle må bevise at de virkelig skal ut å reise når de går gjennom sikkerhetskontrollen.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 Responses

  1. Charlie says:

    Jeg skrev inn en kommentar til innlegget på dagbladet, men da det kom opp at jeg måtte kommentere ved bruk av facebook-konto valgte jeg å ikke gjøre det. Jeg ønsker å forbli anonym når jeg skal kommentere på innlegg på nettsider.

  2. Emm says:

    I consider my Facebook details to be private so I wouldn’t under any circumstances use my Facebook details to comment on a public forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.