Ny kattepus i hus

Endelig har vi fått en kattunge i huset! Vi har lett lenge etter en og på søndag fant vi ham endelig. Her er Rolf! Yngstemann sa en gang at når vi fikk oss katt så skulle den hete Rolf, det var såpass artig at det ønske måtte vi jo bare oppfylle. Det er vanskelig å ta et godt bilde av ham, han er over alt i full fart. Jeg må prøve å ta litt flere bilder i dag. 🙂

Det er en utrolig snill pus, ungene er grei med ham og vise versa, vi har snakket en del med barna om hvordan man forholder seg til små puser, må innrømme at jeg er imponert over hvor flink de er. Favorittlekene hans er noen små mus og klatrestativet hans, og jeg tror han liker godt å gå på oppdagelsesferd i husets tre etasjer.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

  1. Fjordlykke says:

    Søøøt! Gleder meg til vi kan hente vår lille Molly!!

  2. How adorable! How old is this little guy? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.