New kitten in the house|Ny kattepus i hus

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We finally have a kitten in the house! We’ve waited a long time for the right one and last Sunday we found him! Here is Rolf. 🙂 Or youngest one once said that when we get a cat he should me named Rolf. We thout it was too cute to discard. Its difficult to take a good shot of him, hes all over the place, I’ll try again today and see if he allows me to take a good picture. 🙂

Hes houseclean, loves food and the kids adore him. I’m glad we’ve talked a lot with the kids on having a kitten, they are very nice to him and vice verse. His favorite toys are a bunch of small mice and his climbing/scratching-thingy, and he loves to explore the house’s three stories.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig har vi fått en kattunge i huset! Vi har lett lenge etter en og på søndag fant vi ham endelig. Her er Rolf! Yngstemann sa en gang at når vi fikk oss katt så skulle den hete Rolf, det var såpass artig at det ønske måtte vi jo bare oppfylle. Det er vanskelig å ta et godt bilde av ham, han er over alt i full fart. Jeg må prøve å ta litt flere bilder i dag. 🙂

Det er en utrolig snill pus, ungene er grei med ham og vise versa, vi har snakket en del med barna om hvordan man forholder seg til små puser, må innrømme at jeg er imponert over hvor flink de er. Favorittlekene hans er noen små mus og klatrestativet hans, og jeg tror han liker godt å gå på oppdagelsesferd i husets tre etasjer.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Fjordlykke sier:

    Søøøt! Gleder meg til vi kan hente vår lille Molly!!

  2. How adorable! How old is this little guy? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.