Flyselskapene går tilbake til fortiden

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]DreamlinerDet skrives mye om nye flytyper og hvor høy komfort man kan vente seg i kabinen, som feks Boeing 787 Dreamliner her til venstre. Boeing har skiftet ut belysning, vinduer og design av selve kabinen gjør at den virker større enn den er. Det som slo meg først da jeg så bildene av kabinen fra Dreamlineren var at dette har jo vi sett før. DVS, jeg er ikke blitt så gammel ennå at jeg husker det selv, men her er feks Boeing sitt 377 Stratocruiser fra 1940 og 1950-tallet:

Stratocruiser

Stilig? De kunne det før i tiden, komfort ble en stund borte i økonomiens verden men nå skal den altså tilbake. Spennende. Sikkerheten er nok litt høyere nå, 337 Stratocruiser hadde litt vel mange ulykker.

Om du er interessert har NRK et videoklipp av en prøvetur med Boeings nye vidunder; Boeing Stratocruiser. Ved Hartvig Kiran, fra 1949.

Mer om Boeing 787 Dreamliner kan leses her:
AP: Slik blir din nye flyreise

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Ser ganske så komfortabelt ut, ja. Er det noe jeg synes er fælt så er det de klausfremkallende flyene. Jammen koste de seg før i tiden:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.