A weekend on Manger|En helg på Manger

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I had the pleasure of spending last weekend on Manger, a beautiful place 50km north of Bergen. It rained a lot though, except on Saturday so I got the chance to take a few photos. 🙂 Heres some of them.

The water-road

A soft tree

Mountains in the distance

The house in the water
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige helg tilbragte jeg på Manger, et nydelig sted men været var ikke særlig fristende å være ute i. Bortsett fra på lørdag, en nydelig sommerdag i høsten. Da fikk jeg sjansen til å ta litt bilder. 🙂 Her er noen av dem.

Vannveien

Et mykt tre

Fjell i det fjerne

Huset i vannet
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Nydelig natur! Høsten er virkelig kommet nå, og jeg er ute som aldri før,med Molly:)

    Kommer jo til å bli supersprek. Ute hver 15 min!
    Belønningen er at hun ikke har bæsjet inne en gang. Såå stolt:) Dere må komme og hilse på henne. Så har jeg jo presangen til Lillegull her. Ååå hun skulle ha fått den for lengst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.