A weekend on Manger|En helg på Manger

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I had the pleasure of spending last weekend on Manger, a beautiful place 50km north of Bergen. It rained a lot though, except on Saturday so I got the chance to take a few photos. 🙂 Heres some of them.

The water-road

A soft tree

Mountains in the distance

The house in the water
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige helg tilbragte jeg på Manger, et nydelig sted men været var ikke særlig fristende å være ute i. Bortsett fra på lørdag, en nydelig sommerdag i høsten. Da fikk jeg sjansen til å ta litt bilder. 🙂 Her er noen av dem.

Vannveien

Et mykt tre

Fjell i det fjerne

Huset i vannet
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “A weekend on Manger|En helg på Manger”

  1. fjordlykke.no/ avatar

    Nydelig natur! Høsten er virkelig kommet nå, og jeg er ute som aldri før,med Molly:)

    Kommer jo til å bli supersprek. Ute hver 15 min!
    Belønningen er at hun ikke har bæsjet inne en gang. Såå stolt:) Dere må komme og hilse på henne. Så har jeg jo presangen til Lillegull her. Ååå hun skulle ha fått den for lengst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.