Utrolig flott nordlys over Bergen i natt

Pål i Bergen hadde kjøpt seg nytt kamera forleden og ville teste det i natt, resultatet ble helt utrolig vakkert! Flott av ham å dele dem. Klikk på bilde under for å komme til artikkelen på NRK Hordaland.

nordlys aurora borealis

De høye forekomstene av nordlys stammer fra den massive eksplosjonen på solen den 24. september.

Andre observasjoner i natt:
Sogn Avis
Bergens Tidende
Bergensavisen
Aftenbladet

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.