nordlys aurora borealis

Incredible northern lights over Bergen tonight|Utrolig flott nordlys over Bergen i natt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Pål from Bergen bought a new camera the other day and wanted to test the camera last night, I’m out of words – the result is incredible! Click the image below to see more images. The article is on NRK, our government-owned broadcasting company. (No ads 🙂 )

nordlys aurora borealis

September 24th there was a massive explosion on our Sun, we see the result now, it will last a few days.

Other newspapers about the northern lights last night:
Sogn Avis
Bergens Tidende
Bergensavisen
Aftenbladet
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Pål i Bergen hadde kjøpt seg nytt kamera forleden og ville teste det i natt, resultatet ble helt utrolig vakkert! Flott av ham å dele dem. Klikk på bilde under for å komme til artikkelen på NRK Hordaland.

nordlys aurora borealis

De høye forekomstene av nordlys stammer fra den massive eksplosjonen på solen den 24. september.

Andre observasjoner i natt:
Sogn Avis
Bergens Tidende
Bergensavisen
Aftenbladet
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.