Incredible northern lights over Bergen tonight|Utrolig flott nordlys over Bergen i natt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Pål from Bergen bought a new camera the other day and wanted to test the camera last night, I’m out of words – the result is incredible! Click the image below to see more images. The article is on NRK, our government-owned broadcasting company. (No ads 🙂 )

nordlys aurora borealis

September 24th there was a massive explosion on our Sun, we see the result now, it will last a few days.

Other newspapers about the northern lights last night:
Sogn Avis
Bergens Tidende
Bergensavisen
Aftenbladet
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Pål i Bergen hadde kjøpt seg nytt kamera forleden og ville teste det i natt, resultatet ble helt utrolig vakkert! Flott av ham å dele dem. Klikk på bilde under for å komme til artikkelen på NRK Hordaland.

nordlys aurora borealis

De høye forekomstene av nordlys stammer fra den massive eksplosjonen på solen den 24. september.

Andre observasjoner i natt:
Sogn Avis
Bergens Tidende
Bergensavisen
Aftenbladet
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.