Vakre Lofthus

I år besøkte vi Lofthus og årets morellfestival, dagen i forveien øvde vi på morellsteinspytting men vi fant ut at vi hoppet over å være med i konkurransen. 🙂 Vinneren i år var Frode Skarsgård 11,69 meter! Tidligere vinner Andreas Wahl spyttet 10,52 meter, det er stort av Anders å slippe andre til innimellom. 🙂

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lenke til Morellfestivalen.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.