Lofthus

Beautiful Lofthus|Vakre Lofthus

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This year we visited The Sweet Cherry Festival in Lofthus, a popular yearly event, where there is a championship in spitting cherry stones. The winner this year managed to spit the core 11,69 meter.

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Link to the festival: The Sweet Cherry Festival

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I år besøkte vi Lofthus og årets morellfestival, dagen i forveien øvde vi på morellsteinspytting men vi fant ut at vi hoppet over å være med i konkurransen. 🙂 Vinneren i år var Frode Skarsgård 11,69 meter! Tidligere vinner Andreas Wahl spyttet 10,52 meter, det er stort av Anders å slippe andre til innimellom. 🙂

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lenke til Morellfestivalen.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.