Beautiful Lofthus|Vakre Lofthus

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This year we visited The Sweet Cherry Festival in Lofthus, a popular yearly event, where there is a championship in spitting cherry stones. The winner this year managed to spit the core 11,69 meter.

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Link to the festival: The Sweet Cherry Festival

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I år besøkte vi Lofthus og årets morellfestival, dagen i forveien øvde vi på morellsteinspytting men vi fant ut at vi hoppet over å være med i konkurransen. 🙂 Vinneren i år var Frode Skarsgård 11,69 meter! Tidligere vinner Andreas Wahl spyttet 10,52 meter, det er stort av Anders å slippe andre til innimellom. 🙂

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lofthus

Lenke til Morellfestivalen.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.