Vår nye katt Findus

Vi merket et stort savn etter å ha en pus i hus og begynte å lete etter ny. Plutselig dukket det opp en kar i Samnanger som vi falt pladask for, vi gledet oss som unger til han var klar til å forlate mammaen sin. Nå er han i hus, både høyt og lavt allerede, man kan lett identifisere Maine Coon-arven i ham, han er en nysgjerrig liten fant som gjør mange morsomme sprell. Det er utrolig godt å ha en pus i hus, de er et fantastisk selskap. Han logrer når han blir lekt med og lager små pusebjeff, fantastisk morsom kar. Her er Findus:

Findus katten
Findus fra Utskot.

Findus katten
Leker og jakter på føtter, lekemus, baller og tråder.

Findus katten
Findus passer på at jeg virkelig jobber når jeg har hatt hjemmekontor.

Findus katten
Slapper av på plassen sin.

Findus katten
Eller plassen sin.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. Your cat is very cute Buddy, it also my favorite pet. thanks, you have gave me opportunity to enjoy your sweet pet. I grateful for your kindness have approved my blog http://www.bromoeastjava.com and http://www.agentwisatabromo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.