Our new cat Findus|Vår nye katt Findus

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The house felt somehow empty without a cat, after a while we started looking for a new cat. Then this little fellow appeared, in Samnanger. We fell for him and contacted the family, now hes home exploring and doing cute mischiefs, it is easy to detect the Main Coon in him. Its good to finally have a cat in the house again. They are fantastic company. Meet Findus:

Findus katten
Findus of Utskot.

Findus katten
Hunting and playing.

Findus katten
Watching me while having home office.

Findus katten
Playing and relaxing, difficult to decide.

Findus katten
Relaxing after hours of playing.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi merket et stort savn etter å ha en pus i hus og begynte å lete etter ny. Plutselig dukket det opp en kar i Samnanger som vi falt pladask for, vi gledet oss som unger til han var klar til å forlate mammaen sin. Nå er han i hus, både høyt og lavt allerede, man kan lett identifisere Maine Coon-arven i ham, han er en nysgjerrig liten fant som gjør mange morsomme sprell. Det er utrolig godt å ha en pus i hus, de er et fantastisk selskap. Han logrer når han blir lekt med og lager små pusebjeff, fantastisk morsom kar. Her er Findus:

Findus katten
Findus fra Utskot.

Findus katten
Leker og jakter på føtter, lekemus, baller og tråder.

Findus katten
Findus passer på at jeg virkelig jobber når jeg har hatt hjemmekontor.

Findus katten
Slapper av på plassen sin.

Findus katten
Eller plassen sin.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Your cat is very cute Buddy, it also my favorite pet. thanks, you have gave me opportunity to enjoy your sweet pet. I grateful for your kindness have approved my blog http://www.bromoeastjava.com and http://www.agentwisatabromo.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.