Jeg sov meg gjennom denne timen


På vei til Bø Sommarland trengte vi en pause fra telt og fant en sjarmerende overnattingsplass. Henseid Skole, en klassisk 50-talls-skole ombygget til Pensjonat/Bed & Breakfast. Familierommet hadde senger, spisestue, kjøkken og en koselig sittegruppe. Og en stor tavle selvfølgelig. 🙂 En nederlandsk familie har gjort en fantastisk jobb med å skape dette magiske stedet. Anbefales på det varmeste.

Henseid Skole, Drangedal Telemark.

Henseid Skole

Henseid Skole

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.