I slept through this class|Jeg sov meg gjennom denne timen

[lang_en]One of our stops this summer was in Drangedal, Telemark where we found a school rebuilt as a Bed & Breakfast/boarding house. Awesome experience to sleep over in a class room like this. It had beds, living room and kitchen – and a large board of course. 🙂 Henseid Skole was the name of the it.

Henseid Skole

Henseid Skole
[/lang_en]

[lang_nb-no]
På vei til Bø Sommarland trengte vi en pause fra telt og fant en sjarmerende overnattingsplass. Henseid Skole, en klassisk 50-talls-skole ombygget til Pensjonat/Bed & Breakfast. Familierommet hadde senger, spisestue, kjøkken og en koselig sittegruppe. Og en stor tavle selvfølgelig. 🙂 En nederlandsk familie har gjort en fantastisk jobb med å skape dette magiske stedet. Anbefales på det varmeste.

Henseid Skole, Drangedal Telemark.

Henseid Skole

Henseid Skole
[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.