I slept through this class|Jeg sov meg gjennom denne timen

[lang_en]One of our stops this summer was in Drangedal, Telemark where we found a school rebuilt as a Bed & Breakfast/boarding house. Awesome experience to sleep over in a class room like this. It had beds, living room and kitchen – and a large board of course. 🙂 Henseid Skole was the name of the it.

Henseid Skole

Henseid Skole
[/lang_en]

[lang_nb-no]
På vei til Bø Sommarland trengte vi en pause fra telt og fant en sjarmerende overnattingsplass. Henseid Skole, en klassisk 50-talls-skole ombygget til Pensjonat/Bed & Breakfast. Familierommet hadde senger, spisestue, kjøkken og en koselig sittegruppe. Og en stor tavle selvfølgelig. 🙂 En nederlandsk familie har gjort en fantastisk jobb med å skape dette magiske stedet. Anbefales på det varmeste.

Henseid Skole, Drangedal Telemark.

Henseid Skole

Henseid Skole
[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.