Skywatch Friday – Contrast|Skywatch fredag – Kontrast

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]160420091107


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]160420091107


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Skywatch Friday – Contrast|Skywatch fredag – Kontrast”

 1. Peter Korkala avatar

  A very nice photo! What’s “bystasjonen”? I love the mountain in the background!

  Peter Korkala’s last blog post..Faithful sky – Sky watch Friday

  1. oyvind avatar

   Hey Peter 🙂 Its our main bus station combined with a shopping center and a large parking house. The mountain is Ulriken, my favourite mountain. This spring they are re-opening the cable car system. If you visit Bergen you should try it. 🙂

   See here :

 2. RuneE avatar

  Et så typisk Begensbilde som du vel kan få idag! Veldig hyggelig å se.

  1. oyvind avatar

   Takk for kommentar Rune. 🙂 Bergen i sitt ess ja. hehe Gleder meg veldig til Ulriksbanen åpner.

 3. Nicole avatar
  Nicole

  Looks like an interesting place to go.
  I would love to visit that mountain 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.