A trip to Oslo|En liten tur til Oslo

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]No trip to Oslo without taking photos from the flight, I liked this one a lot.

120620091332

Hotel Panorama :
120620091338

Don’t go here alone at night :
130620091340

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Ingen tur til Oslo uten å ta bilde fra flyet, dette likte jeg godt :

120620091332

Hotel Panorama :
120620091338

Ikke gå her alene om natten :
130620091340[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “A trip to Oslo|En liten tur til Oslo”

 1. ken armstrong avatar

  That last place is a Gynecologist, isn’t it?

  Thought so… 🙂
  .-= ken armstrong´s last blog ..Ask Me What is My Favourite Book… =-.

  1. oyvind avatar

   lol Ken good one! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.