Wish you were here Liu Xiaobo|Vi ønsker at du var her Liu Xiaobo

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The Nobel Peace Prize ceremony has started, but this picture is missing one important person; Liu Xiabo.

Jagland says “China is carrying the human fate on its shoulders now”.

Obama tells China to release Liu ASAP and that Liu is more worthy of the prize than him.

Emily Lau: Stop the bullying of Norway!

3000 children shouts “hang in there, Liu Xiaobo”:

Links:

Nobel peace prize awarded to China’s Liu Xiaobo – live coverage
Nobel peace ceremony hails Liu amid China fury
Obama tells China to release Liu ASAP

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Utdeling av Nobels fredspris har begynt men vi mangler en viktig person; Liu Xiabo.

I dag har jeg merket at jeg ikke får kontakt med en god del kinesiske blogger som jeg jevnlig har kontakt med, de har sikkert sperret tilgang. TV-trafikk fra CNN, NRK, BBC er blokkert i Beijing. USA har våknet nå og skriver om hendelsene i nettaviser over alt nå.

Måtte bare skrive denne posten slik at mine bloggevenner der borte får jeg opp på news-readeren deres, så ser de at verden i det minste er litt interessert i det som skjer. Jeg tror de er utestengt på Digg, Reddit, 4chan, stumbleupon også.

Lenker:

Jagland og Støre på CNN
BT: Hundrevis hyllet fredsprisvinneren
VG: Flere hundre hyllet Xiaobo
VG: 3000 barn roper “Stå på Liu Xiaobo!”
VG: Jagland: – Kina bære menneskehetens skjebne på sine skuldre
Obama tells China to release Liu ASAP
VG: Obama: – Xiaobo fortjener prisen mer enn jeg gjør
VG: Kjent Kina-politiker refser sitt eget land
– Stans mobbingen av Norge

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Emm sier:

    Nice post! Obama is right, this man is certainly deserving of the prize and it is a travesty that he could not be there. I dream of the day when China will be stripped of thie power to commit such human rights abuses as they currently get away with.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.