David Wahl

Futuristic lamps|Futuristiske lamper

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I saw these lamps the other day at Ikea, thought they looked awesome and futuristic. They open and close easily and reminds me a little of gadgets from Star Wars. David Wahl designed them a few years back – I haven’t seen them until now.

David Wahl

David Wahl

David Wahl

David Wahl

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi så disse lampene på Ikea i går, de ble designet av David Wahl – ordentlig futuristisk! Kan lett assosieres med Star Wars. Jeg er ganske sjeldent på Ikea så de har kanskje vært der noen år. 🙂

David Wahl

David Wahl

David Wahl

David Wahl
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.