Skywatch Friday - Bryggen

Skywatch Friday – misty dark morning|Skywatch Friday – tåken letter

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It was really misty this morning and the light was incredible – tried to capture it while the buss drove past Bryggen.

Skywatch Friday - Bryggen
Skyley’s SW Friday
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I morges var det skikkelig tåkete og lyset ble spesielt – prøvde å fange stemningen men det er ikke lett.

Skywatch Friday - Bryggen

Skyley’s SW Friday
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Skywatch Friday – misty dark morning|Skywatch Friday – tåken letter”

  1. Freda avatar

    Wonderful atmosphere.

    1. Øyvind Lasse Høysæter avatar

      Hi Freda, thanks! Hope you’ll have a nice weekend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.