Over 30 whales murdered

55 whales stranded on a beach near Cape Town tonight, I bet US Navy is testing their new multibeam systems tonight. Over 30 over the whales could not be saved and they decided to shoot them to stop their suffering.

When will we ever learn that the new powerful sonars is creating these tragic moments?

Its embarrasing for Norway who delivers the powerful multibeam sonars to US Navy.. Boycot us.

Links:
VG
Dagbladet
TV2
Aftonbladet

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. Careface says:

    er bare dumme hvaler, hvem gidder å bry seg. Om jeg hadde valget mellom å redde alle hvalene, eller å få 50 kr. Ville jeg valgt pengene. Hvalene har ingenting med meg å gjøre. Det at de dør får ingen direkte konsekvenser på meg. Slutt å bry deg om alle dumme dyr som dør.

  2. Erlend says:

    Har du noen kilder som viser at multibeam har drept før?

  3. Travis says:

    Her er det duket for tidenes grillparty. Nå er det sesong for hvalkjøtt. Anbefaler alle å prøve det på grillen. Men husk at det ikke må ligge for lenge på varmen, da blir det seigt. Et par minutter på hver side er nok. Fantastisk godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.