Skywatch Friday – Welcome to the Pyramid|Skywatch fredag – Velkommen til Pyramiden

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The 11,5 meter high pyramid is incredible fun to climb – kids love it. It was bought by the local authorities to give the kids some fun to do. It cost about $170000. Only Singapore and Sydney has one – we’re proud to have it in Åsane/Bergen now. 🙂

210520091250

210520091253


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Den 11,5 meter høye pyramiden er utrolig gøy å klatre i. Kommunen kjøpte den inn i fjor for rundt en million. Kjempebra tiltak synes jeg. Singapore, Sydney og Åsane i Bergen har en slik nå. 🙂

210520091250

210520091253

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. Sanna sier:

  Interesting angle in the first photo. =) I’ve never seen a pyramid like it, it must be great fun. (Says the child in me.)

 2. Ivar Ivrig sier:

  Stilig. a der skulle en ha klatret litt ja. Ha en flott pinsehelg 🙂

 3. babooshka sier:

  What an unusual structure. Creative image for skywatch too.

 4. Gry sier:

  Stilig! Men jeg tror mine unger hadde fått forbud mot å klatre helt til topps. Jeg synes jeg ser meg selv klatre opp for å redde dem….

  Gry’s last blog post..Boat on the lake

 5. oyvind sier:

  Første gang kom jeg bare halvveis opp, jeg turte rett og slett ikke mer. Noen dager etter tok jeg sjansen men det var ganske ekkelt. Jeg blir mer og mer pysete. 🙂 Så.. du er ikke alene Gry.

 6. Rune sier:

  Sikkert morsomt å klatre i den der, det var en artig sak 🙂 Det første bildet var spennende med alle de vinklene opp mot himmelen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.