Over 30 whales murdered|Norge har mest sannsynlig skylden

[lang_en]55 whales stranded on a beach near Cape Town tonight, I bet US Navy is testing their new multibeam systems tonight. Over 30 over the whales could not be saved and they decided to shoot them to stop their suffering.

When will we ever learn that the new powerful sonars is creating these tragic moments?

Its embarrasing for Norway who delivers the powerful multibeam sonars to US Navy.. Boycot us.

Links:
VG
Dagbladet
TV2
Aftonbladet[/lang_en][lang_nb-no]Nok en gang ser vi tragiske bilder av hvaler som strander. I dag skjedde det like utenfor Cape Town i Sør-Afrika. 55 hvaler hvorav 30 av dem må avlives. I kveld ble det bestemt at de måtte avlives ved skudd. Godt at de klarte å bestemme seg så raskt, ellers kan det gå flere dager før de får tillatelse til å avlive dem og redde dem fra en smertefull død.

Jeg vil tippe at US Navy har utført tester igjen, det er ikke tilfeldig at dette skjer. Greit nok at havbunnen rundt Cape Town området kan lure enkelte hvaler men jeg tviler på at det er det som er skylden. Hver gang US Navy har testet sine nye systemer så har det skjedd lignende, det er bevist at hval er spesielt skadelidende.

Det tragiske er at Norge har skyld i tragedien, vi leverer det mest avanserte av multibeam systemer, som US Navy bruker. Jeg skal ikke nevne hvilket firma men jeg synes Norge burde ta ansvar og gjøre noe.

Lenker :
VG
Dagbladet
TV2
Aftonbladet[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. Careface sier:

    er bare dumme hvaler, hvem gidder å bry seg. Om jeg hadde valget mellom å redde alle hvalene, eller å få 50 kr. Ville jeg valgt pengene. Hvalene har ingenting med meg å gjøre. Det at de dør får ingen direkte konsekvenser på meg. Slutt å bry deg om alle dumme dyr som dør.

  2. Erlend sier:

    Har du noen kilder som viser at multibeam har drept før?

  3. Travis sier:

    Her er det duket for tidenes grillparty. Nå er det sesong for hvalkjøtt. Anbefaler alle å prøve det på grillen. Men husk at det ikke må ligge for lenge på varmen, da blir det seigt. Et par minutter på hver side er nok. Fantastisk godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.