Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. Trine Grung says:

  Helt enig med alt uten om Dorthe….men kanskje? Jeg er usikker men NRK kommer ikke til å slippe til en Tv 2 programleder til å lede dette. Aldri…dessverre!! Takk for kommentar…sjekker bloggen din jevnlig men ikke like flink å skrive en hilsen. Skal bli bedre!

 2. Sanne Slåtten says:

  HAha.. Eg nevnte også Oddvar Torsheim for ei vennine i dag, vi snakka om akkurat det same! 🙂 Men eg synst ikkje Dorthe Skappel.

 3. oyvind says:

  Hmm dere har nok rett i at Dorthe ikke passer så veldig godt.

  Great minds think alike Sanne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.