Alexander a new phenomena|Alexander et nytt fenomen som bryter Grand Prix-muren

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Alexander Rybak, winner of Eurovision Song Contest 2009 is on many toplists now, people are going nuts buying it from iTunes. 70% goes to the owner of the rights and in this case it is Alexander. He bought the rights for his own song right before the Eurovision – this is fantastic. I think it is a bit sad when a Eurovision winner disappears right after the final, its like the EuroVision Song Contest is a parallel universe where they sease to exist after the show. But Alexander breaks all barriers, I think hes about to be a superstar – he has everything needed.

In case you live under a rock or on Titan, here is the song everyone in Europe hums on :

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I VG i dag kan man lese at Alexander topper nedlastingslistene på iTunes. 70 prosent av inntektene går til Alexander siden han kjøpte rettighetene til sangen før Grand Prix – dette er fantastisk. Jeg synes det har vært litt leit når tidligere Grand Prix finalister har gått i glemmeboken, Grand Prix har til nå vært et parallelt univers hvor artistene har svinnet hen etter finalen. Men Alexander ser ut til å bryte alle ugumskheter i Grand Prix, jeg tror han kommer til å bli en ny superstjerne – han har alt.

Det er kjekt å se at det går an å tjene penger via nettet, dette må artistene jobbe mer med – plateselskapene har handlet for sent.. jaja det er en annen diskusjon.

Nå skal jeg handle litt musikk :


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.