Alexander a new phenomena|Alexander et nytt fenomen som bryter Grand Prix-muren

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Alexander Rybak, winner of Eurovision Song Contest 2009 is on many toplists now, people are going nuts buying it from iTunes. 70% goes to the owner of the rights and in this case it is Alexander. He bought the rights for his own song right before the Eurovision – this is fantastic. I think it is a bit sad when a Eurovision winner disappears right after the final, its like the EuroVision Song Contest is a parallel universe where they sease to exist after the show. But Alexander breaks all barriers, I think hes about to be a superstar – he has everything needed.

In case you live under a rock or on Titan, here is the song everyone in Europe hums on :

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I VG i dag kan man lese at Alexander topper nedlastingslistene på iTunes. 70 prosent av inntektene går til Alexander siden han kjøpte rettighetene til sangen før Grand Prix – dette er fantastisk. Jeg synes det har vært litt leit når tidligere Grand Prix finalister har gått i glemmeboken, Grand Prix har til nå vært et parallelt univers hvor artistene har svinnet hen etter finalen. Men Alexander ser ut til å bryte alle ugumskheter i Grand Prix, jeg tror han kommer til å bli en ny superstjerne – han har alt.

Det er kjekt å se at det går an å tjene penger via nettet, dette må artistene jobbe mer med – plateselskapene har handlet for sent.. jaja det er en annen diskusjon.

Nå skal jeg handle litt musikk :


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.