The ultimate couple for Eurovision 2010|Det ultimate paret for Grand Prix 2010

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’ve started to debate who to lead the Eurovision Song Contest in 2010 and I hereby nominate :

grandprix2010

Oddvar Torsheim from ‘Norges Herligste’ and Dorthe Skappel!

Check out Oddvar here :


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Nå som vi er godt i gang med å diskutere hvor vi skal ha Grand Prix og hvem som skal lede Grand Prix 2010 så har jeg fundert litt på hva som hadde blitt bra. I og med at kritikerne av Synnøve blir slaktet av flertallet så aner jeg hvor flertallet vil hen. Derfor vil jeg herved anbefale følgende par :

grandprix2010

Oddvar Torsheim fra Norges Herligste og Dorthe Skappel tror jeg er en sikker vinner. To flotte personer med humør, musikal kunnskap og som rett og slett elsker å stå på den store scene.

Her er hvorfor Oddvar :


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Trine Grung sier:

  Helt enig med alt uten om Dorthe….men kanskje? Jeg er usikker men NRK kommer ikke til å slippe til en Tv 2 programleder til å lede dette. Aldri…dessverre!! Takk for kommentar…sjekker bloggen din jevnlig men ikke like flink å skrive en hilsen. Skal bli bedre!

 2. Sanne Slåtten sier:

  HAha.. Eg nevnte også Oddvar Torsheim for ei vennine i dag, vi snakka om akkurat det same! 🙂 Men eg synst ikkje Dorthe Skappel.

 3. oyvind sier:

  Hmm dere har nok rett i at Dorthe ikke passer så veldig godt.

  Great minds think alike Sanne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.