The ultimate couple for Eurovision 2010|Det ultimate paret for Grand Prix 2010

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’ve started to debate who to lead the Eurovision Song Contest in 2010 and I hereby nominate :

grandprix2010

Oddvar Torsheim from ‘Norges Herligste’ and Dorthe Skappel!

Check out Oddvar here :


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Nå som vi er godt i gang med å diskutere hvor vi skal ha Grand Prix og hvem som skal lede Grand Prix 2010 så har jeg fundert litt på hva som hadde blitt bra. I og med at kritikerne av Synnøve blir slaktet av flertallet så aner jeg hvor flertallet vil hen. Derfor vil jeg herved anbefale følgende par :

grandprix2010

Oddvar Torsheim fra Norges Herligste og Dorthe Skappel tror jeg er en sikker vinner. To flotte personer med humør, musikal kunnskap og som rett og slett elsker å stå på den store scene.

Her er hvorfor Oddvar :


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “The ultimate couple for Eurovision 2010|Det ultimate paret for Grand Prix 2010”

 1. Trine Grung avatar

  Helt enig med alt uten om Dorthe….men kanskje? Jeg er usikker men NRK kommer ikke til å slippe til en Tv 2 programleder til å lede dette. Aldri…dessverre!! Takk for kommentar…sjekker bloggen din jevnlig men ikke like flink å skrive en hilsen. Skal bli bedre!

 2. Sanne Slåtten avatar
  Sanne Slåtten

  HAha.. Eg nevnte også Oddvar Torsheim for ei vennine i dag, vi snakka om akkurat det same! 🙂 Men eg synst ikkje Dorthe Skappel.

 3. oyvind avatar

  Hmm dere har nok rett i at Dorthe ikke passer så veldig godt.

  Great minds think alike Sanne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.