AF447 – Act of terrorism?

L’express and Sky News reports that two passengers with names linked to Islamic terrorism were on board the Air France flight which crashed with the loss of 228 lives, it has emerged.

French secret servicemen established the connection while working through the list of those who boarded the doomed Airbus in Rio de Janeiro, Brazil, on May 31st.

Its tragic if this was an act of terror. I mean, its tragic anyway but if this was done by muslims they will struggle in the days to come. In Norway last week they’ve received a lot of negative attention because imams and violence against children and muslims that don’t want to follow Norwegian law.

I think this will only make it worse, unfair to the majority of muslims who haven’t done anything wrong.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

13 Responses

 1. Alf Tore Aronsen says:

  Nå burde du vel heller ha din omtanke hos alle de som er rammet av islamsk terror.

 2. Jan Erik H says:

  Alle muslimer er ikke terrorister, men så å si all terror blir begått av muslimer.

  Tenk litt på dette.

  Bør ikke muslimene selv jobbe for at folk skal slutte å stigmatisere de? Ingen tør f.eks å stå frem når en imam banker opp småbarn – i frykt for represalier fra miljøet. Hva sier det deg? Det sier meg at det er snakk om et helt lukket miljø som beskytter sine egne fra den norske rettsstat.

  Er det terrorister som sto bak flystyrten gjør det saken ennå verre for de etterlatte. Grenser til frekkhet i ditt innlegg, når det virker som du ikke liker at sannheten kommer frem….

 3. Simen says:

  Hvor dum går det ann å være folkens. Air France har allerede opplyst at flyet fløy igjennom storm skyer og dårlig vær og elektronikk systemene brøt sammen en etter en og flyet sendte ut nød meldinger. Tyder det ikke på at det var feil med elektronikken ??

  For å spare fabrikken Airbuss for alt kritikk for å unngå flere nye fly kontrakter putter nå folk skylden på muslimene. Det har blitt an vane sak å beskylde muslimene for alt. JA skal muslimer begynne å beskylde kristne euroopere for alt ?

  Simen

  • Nordmann says:

   Det er ingen som beskylder muslimer for alt, men en del ekstremister som leser islam og koranen beskylder vesten for alt enda de får fri bolig og mer til bedre enn pensjonistene i våre land. Du kan ta en sjekk på gatesofvienna.blogpost.com og se den oversettelsen fra en dansk muslimsk militsgruppe og hva de legger for skyld på det danske samfunnet. Helt sykt. Det er nok ikke representativt for muslimer vil jeg håpe.

   Vanlige muslimer må ta avstand fra disse ekstremistene før dette utvikler seg og religion blandes inn for da blir det vanskelig å skille islamister fra vanlige muslimer. Det er enda tid men den renner ut.

   Problemet er at kanskje er muslimene allerede kneblet av ekstremistene, vi har jo fri innvandring så hvilken som helst muslim som våger å kritisere islam risikerer livet fordi våre regjeringer ikke klarer å beskytte de. Derfor tror jeg muslimene er så stille.

   Vi må stoppe denne galskapspolitikken som Jens og Co utøver. det er helt horribelt og kan og vil ikke fortsette. Det er ikke bærekraftig politikk det som bedrives i dag. Alle blir tapere om vestlige land ender opp som voldssamfunn a-la midtøsten. Det har ingen hensikt for noen unntatt islamistene. MEn hvem heier på islamistene? Hvem vil sette en stopper for Taliban og Al Qaida? Hvem vil bare snakke om det? Snakke mens folk dør er vel ikke akkurat et smart trekk.

 4. sosh says:

  Det står ingen steder at to av passasjerne har hatt linker til terror grupper. Det som derimot står er at to av navnene har linker til terror gruppene. Man vet jo av erfaring av navnene blant muslimene er ganske like. de heter jo muhammad og ali og sheikh omtrent hele gjengen. Det som mydighetene har sagt de skal gjøre er å finne ut av disse navnlikhetene. Om disse virkelig var terrorister, ved å gå gjennnom familietilknytning, venner osv.

  Ikke kom til en konklusjon på forhånd

 5. Jesus says:

  Trist å være muslim. Yes! Å bekjenne seg til en ideologi som har til hensikt å drepe de vantro (kristne, ikke-troende, osv.). Dette er hva Islam er, og nå får folk her i Norge snart få opp øynene med hva vi har med å gjøre før det er for sent. Stem FrP til neste valg. FrP er det eneste pariet som tar muslimer på alvor.

 6. Gunnar says:

  Stem Frp til valget. Utrolig lei den undertrykkende religionen islam som politikerne har begynt å importere. Muslimene lever i sin egen lille stat i staten. Send dem ut.

 7. Helge B. says:

  Først av alt… det er ingen, ABSOLUTT ingen som har beskyldt muslimer for å stå bak denne tragiske ulykken… men en må jo ha forståelse for at franske myndigheter undersøker enhver “løs tråd” angående ulykken…..
  Min personlige mening, er at det er lite sannsynligt at muslimske ekstreme står bak denne ulykken, dem er jo ellers veldig kjapp med å stå frem og skryte over de udåder dem har gjort i Allahs navn….

  At media som de ville hundene de er kaster seg over dette er jo en annen sak….. og please… bland nå for pokker ikke frp inn i dette….

  • oyvind says:

   Det så mye feil med Airbus for tiden at jeg tror det er en løs tråd som du sier.

   Frp dukker opp over alt uansett hva man diskuterer, det er ganske komisk.

 8. Realizt says:

  Ey fucks.. skaff dere et liv.. jævla rasister..vi jager DERE ut istedenfor hvis dere ik holder kjeft.. fakk frp og gjengen.. PAKKISZ 4 LIFE!!

 9. Jan says:

  “Alle muslimer er ikke terrorister, men så å si all terror blir begått av muslimer.

  Tenk litt på dette.”

  Falsk påstand uten rot i virkeligheten? Tenk litt på det du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.