Media too early|Etterretning dro for raske slutninger og media fulgte etter

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]French intelligence turns and tell us that the two muslims share the same name as registered terrorists, but this evening they say that the to are not the same persons.

Now they are back to 0 and continue the search for reasons why the Airbus crashed. Didn’t A320 crash a lot while testing it? And today a A320’s engines started to burn on its way from Gran Canaria. I think its a bigger chance that the plane had technical error than taken down by terrorists.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er godt at media er såpass raske på foten at de kan publisere artikler i full fart før ting er sjekket skikkelig – vi må ikke ha noe treghet på internet nei!

I gamledager skulle en story gjennom x antall avdelinger og personer før den gikk til korrektur – i dag har de ikke korrektur en gang, det sitter bare en person og taster og klikker på submit.

Lenker :
VG
DB
Riks24
TV2[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.