Sweden doesn’t like Rybak

Spread the love -

Markus Larsson in the Swedish newspaper Aftonbladet gave Rybak a 1 for his latest album and called him a violinhobit among other things. He predicted that his fame would be in Norway only and that his music only belonged in The Eurovision Song Contest. Many other Swedes followed and didn’t give Rybak much credit for his work. I thought this was jealousy, its a Norway-Sweden thing.

Today Rybak visited a very small place in Sweden, over 5000 people wanted to see him and it became quite chaotic, at least one girl fainted. I think the number of visitors would be five times higher if he visited a large city and I find it hillerious. Does this mean thousands love him after all and Markus Larsson only wrote in jealousy? 🙂 Rybak can charm everyone I think and I believe we will see much more of him in the future. Because of his personality I think we will see him in other roles as well. A future peace negotiator maybe? 🙂

Links :
DB
Aftonbladet
SVD
HD
VG


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

9 thoughts on “Sweden doesn’t like Rybak

 • 3 June 2009 at 23:21
  Permalink

  ha ha, så jævlig bra, han suger så jævelig, å i tilleg ser han ut som om han er høy hele tida, fy faen, hvor dårlig var resten av deltakerne i mgp hvis han vant?? (gadd ikke se fordi det er bare dritt)

  håper han forsvinner like fort som han kom.

  Reply
 • 4 June 2009 at 2:06
  Permalink

  När denna tomte “Markus Larsson” menar att Rybak är dålig så har han helt fel, då han är väldigt omtalad av medier i Sverige.

  Reply
 • 4 June 2009 at 3:05
  Permalink

  Så sant som det er sagt, eller hva det nå heter.. Men at svenskene er misunnelige på hans suksess er vel *litt* vel spekulativt, eller hva ?

  Reply
  • 4 June 2009 at 10:27
   Permalink

   Ja det var litt spekulativt, jeg tenkte nok mest på Larsson, at han sliter med noe. 🙂

   Reply
 • 4 June 2009 at 9:10
  Permalink

  Det var vel i Aftonbladet, vel?

  Reply
  • 4 June 2009 at 10:27
   Permalink

   ooops jeg har blitt for vant til å skrive Aftenposten. Du har helt rett varaholla, takk! 🙂

   Reply
 • 5 June 2009 at 0:59
  Permalink

  han er jo en helt grei artist, jeg var inne på vg.no på forsiden på musikk var det sikkert 16 av 20 saker som var relatert til Rybak og i tillegg til det har han vært klistra på skjermen og spilt den sure fela si på radion 24/7 da er det ikke rart at noen blir lei av han, flink artist, men det fins vel grenser for mye mediaomtale man kan få som melodi gp vinner. gå å legg deg rybak det er nok nå!!!

  Reply
 • 22 June 2009 at 10:18
  Permalink

  he is very very handsome and very good voice… I’m TURKISH

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.