Sweden doesn’t like Rybak

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Markus Larsson in the Swedish newspaper Aftonbladet gave Rybak a 1 for his latest album and called him a violinhobit among other things. He predicted that his fame would be in Norway only and that his music only belonged in The Eurovision Song Contest. Many other Swedes followed and didn’t give Rybak much credit for his work. I thought this was jealousy, its a Norway-Sweden thing.

Today Rybak visited a very small place in Sweden, over 5000 people wanted to see him and it became quite chaotic, at least one girl fainted. I think the number of visitors would be five times higher if he visited a large city and I find it hillerious. Does this mean thousands love him after all and Markus Larsson only wrote in jealousy? 🙂 Rybak can charm everyone I think and I believe we will see much more of him in the future. Because of his personality I think we will see him in other roles as well. A future peace negotiator maybe? 🙂

Links :
DB
Aftonbladet
SVD
HD
VG[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. adrian says:

  ha ha, så jævlig bra, han suger så jævelig, å i tilleg ser han ut som om han er høy hele tida, fy faen, hvor dårlig var resten av deltakerne i mgp hvis han vant?? (gadd ikke se fordi det er bare dritt)

  håper han forsvinner like fort som han kom.

 2. Spørs nok om de har litt kjærlighet for han likevel ja!:)

  Marie Messweather’s last blog post..Lemon Meringue Pie!

 3. Svensk says:

  När denna tomte “Markus Larsson” menar att Rybak är dålig så har han helt fel, då han är väldigt omtalad av medier i Sverige.

 4. Frank Martinsen says:

  Så sant som det er sagt, eller hva det nå heter.. Men at svenskene er misunnelige på hans suksess er vel *litt* vel spekulativt, eller hva ?

 5. varaholla says:

  Det var vel i Aftonbladet, vel?

 6. Alexander Tverå Florholmen says:

  han er jo en helt grei artist, jeg var inne på vg.no på forsiden på musikk var det sikkert 16 av 20 saker som var relatert til Rybak og i tillegg til det har han vært klistra på skjermen og spilt den sure fela si på radion 24/7 da er det ikke rart at noen blir lei av han, flink artist, men det fins vel grenser for mye mediaomtale man kan få som melodi gp vinner. gå å legg deg rybak det er nok nå!!!

 7. salihaaa says:

  he is very very handsome and very good voice… I’m TURKISH

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.