Sweden doesn’t like Rybak|Sverige liker ikke Alexander Rybak

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Markus Larsson in the Swedish newspaper Aftonbladet gave Rybak a 1 for his latest album and called him a violinhobit among other things. He predicted that his fame would be in Norway only and that his music only belonged in The Eurovision Song Contest. Many other Swedes followed and didn’t give Rybak much credit for his work. I thought this was jealousy, its a Norway-Sweden thing.

Today Rybak visited a very small place in Sweden, over 5000 people wanted to see him and it became quite chaotic, at least one girl fainted. I think the number of visitors would be five times higher if he visited a large city and I find it hillerious. Does this mean thousands love him after all and Markus Larsson only wrote in jealousy? 🙂 Rybak can charm everyone I think and I believe we will see much more of him in the future. Because of his personality I think we will see him in other roles as well. A future peace negotiator maybe? 🙂

Links :
DB
Aftonbladet
SVD
HD
VG[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Aftonbladets Markus Larsson gav Rybak terningkast 1 og dømte nordmannen nord og ned. I det siste har andre aviser også skrevet om svenskenes labre mottakelse av Rybaks musikk. Larsson er en ganske omtalt mann i musikkbransjen i Sverige, elsket og hatet, men mange var enig med ham om Rybaks album. Jeg fikk inntrykk av at han ikke ville bli særlig populær i Sverige. Men mest av alt følte jeg at de bare var misunnelig.

I kveld kan vi lese at over 5000 møtte opp ved kjøpesenteret Vällingby Köpsentrum utenfor Stockholm for å møte ham og høre på musikken hans. At så mange dro ut på bondelandet sier sitt mener jeg og tror Markus Larsson har tatt litt feil. Sverige er nok litt glad i Alexander alikevel – han kan sjarmere de fleste. Han vil nok bli en enda mer populær mann tror jeg, kanskje i andre roller enn musikkartist. Fredsmekler? 🙂

Kilder :

DB
Aftonbladet
SVD
HD
VG
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. adrian sier:

  ha ha, så jævlig bra, han suger så jævelig, å i tilleg ser han ut som om han er høy hele tida, fy faen, hvor dårlig var resten av deltakerne i mgp hvis han vant?? (gadd ikke se fordi det er bare dritt)

  håper han forsvinner like fort som han kom.

 2. Spørs nok om de har litt kjærlighet for han likevel ja!:)

  Marie Messweather’s last blog post..Lemon Meringue Pie!

 3. Svensk sier:

  När denna tomte “Markus Larsson” menar att Rybak är dålig så har han helt fel, då han är väldigt omtalad av medier i Sverige.

 4. Frank Martinsen sier:

  Så sant som det er sagt, eller hva det nå heter.. Men at svenskene er misunnelige på hans suksess er vel *litt* vel spekulativt, eller hva ?

 5. varaholla sier:

  Det var vel i Aftonbladet, vel?

 6. Alexander Tverå Florholmen sier:

  han er jo en helt grei artist, jeg var inne på vg.no på forsiden på musikk var det sikkert 16 av 20 saker som var relatert til Rybak og i tillegg til det har han vært klistra på skjermen og spilt den sure fela si på radion 24/7 da er det ikke rart at noen blir lei av han, flink artist, men det fins vel grenser for mye mediaomtale man kan få som melodi gp vinner. gå å legg deg rybak det er nok nå!!!

 7. salihaaa sier:

  he is very very handsome and very good voice… I’m TURKISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.