What will happend if I comment this?

An ex-Taliban-imam Abdul Mohammad Rauf who is a refugee in Norway says that Norway have weak laws that allows Norwegians to have a wife, a lover/mistress and a girlfriend/boyfriend. This man was convicted to abuse his child and I find it interesting what he have to say about laws. He also say that Norway has welcomed him as a muslim so the country have to accept that he also have to follow muslim law.

I have lots to say about what he say but what will happen to me and my family if I do?

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

5 Responses

 1. Ville Pettersen says:

  Vi følger norske regler, men også islamsk lov, vi tar fra begge to. Det er ikke så farlig.
  “NORSKE REGLER, men ISLAMSK LOV” En holdning som er alt for vanlig, blandt våre nye landsmenn.

 2. jakob says:

  Ta dere tid til å se dette intervjuet. Handler om kvinners og barns rettigheter i følge muslimer

 3. Munich Machine says:

  Question: To what extent do Muslims have to obey the governments of the non-Muslim countries in which they live? To what extent can they disobey or resist those governments?

  Answered by Sheikh Salman al-Oadah

  The Muslims living a non-Muslim country, even if they entered that country by means of forged documents, are considered to be living in their adopted country under a covenant. They must, therefore, comply with the laws of their country of residence without, at the same time, disobeying Islamic Law.

  —————-

  Dette er sakset fra portalen Muslim Access og viser at muslimer i vestlige land skal følge lover i det landet. MEN de kan IKKE bryte Sharia-lover, så det blir veldig vanskelig for en muslim å følge begge.

  Det er slik at muslimer MÅ følge Sharia-lover, og det medfører at en mann som denne faktisk har brutt sine egne lover.

  En annen sak som han sier om 9/11, at man dreper ikke folk som sitter på et kontor i et ikke-muslimsk land. Sharia gjelder ikke der og dermed heller ikke Islam. Al-Qaida eller andre grupper er ikke underlagt Sharia i Kafir-land (Kafir = Vantro)

 4. Annon says:

  Flott, enda en ny mullar krekar! Muslimer er respektløse og arrogante. Begynn å oppføre dere som nordmenn i stede for Islamister, ja du kan ha din egen tro, men du setter ikke de idiotiske lovene deres over landets lover.

  Og uansett, drit i lovene, få skikk på barna deres, det er de som ødelegger landet

 5. Ugle Rimosen says:

  Islam er en sinnslidelse, og dette er årsaken til at det er så mye elendighet i islamske land. Jo mer islamsk, jo verre er det der.
  Man bør også huske på at muslimer ifølge deres tro har full rett til å lyve og gjøre hva som helst mot en ikke-muslim dersom det gjøres for å fremme den forbannede religionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.