A day in a canoe|En deilig dag i kano

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Yesterday we went canoeing with the sports school, 22 kids and 5 adults. We were extremely lucky with the weather but the wind picked up a bit while were were camping but all in all we had a great day. Kids were taking a bath and had fun with the canoes while camping, its good to see kids in these elements.

060620091305

060620091311

060620091318
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går dro vi på kano-tur med Idrettsskolen, 22 barn og 5 voksne. Det var en fantastisk tur, vi var utrolig heldig med været. Det blåste litt da vi gikk i land for å ta en pause men det så ikke ut som ungene var plaget. Mange badet og koste seg. En fantastisk dag.

060620091305

060620091311

060620091318
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.