Muslims send long smses|Muslimer sender lange smser

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I read in VG today that Abid Raja is being called a kafir, an infidel, by fellow muslims. Its sad to see such shitthrowing but I know it has been going on for a while but first now its escalating for real in the media. Raja has received a lot of angry smses from fellow muslims, one of them you can read here, in norwegian, or beneath translated by google – don’t know which is worse.

Its not wise to joke too much about this quarrel they have but I have to say that muslims send really really long smses! Why not use e-mail? This is one of the smses he got :

“Salam Aleikum. I have a couple questions you should think about. Have you become kafir? You begin to sound like a Christian crusader. Swear to the Norwegian constitution every day and kiss the Norwegian flag, good night and good day every day, but do not expect that the rest of the Muslims to do the same. You are too wise to play the idiot. Maybe you should consider yourself to Frp, so we know where we got you. For right now you are a fool and jester. Your asskissing is completely sickening. One time you were a likeable person. Now we can do better off without you. I am deeply disappointed by the person you have become. Achieving the citizenship should depend on whether they have made serious crimes, nothing more. If you, who called Norwegians women for cheap prostitutes in some magazine, obtained citizenship, others deserve it too. Stop playing!
Yours respectable musliman in Norway for 34 years now. You underestimate us (the public), that I like bad. Salam Aleikum. “

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg leser i VG i kveld at Abid Raja blir kalt vantro, det er litt trist å se at skitkastingen har blitt trappet opp og åpner seg mer og mer i media. Raja har fått mange smser fra sinte muslimer, en av dem kan man lese i VG her. Nå skal man ikke spøke for mye med denne saken men jeg må bare få si at muslimer sender veldig lange smser! Hvorfor ikke bruke e-mail? Dere gjør jo Telenor rike! [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. mommo sier:

  Det ordet bruker vi her i norge.Det betyr=jeg tror ikke det jeg hører.

 2. Munich Machine sier:

  Vil bare vise til hva muslimer mener om muslimer med kritisk sans. Fatwa rulings 85074 Dato : 28-10-2002

  Spørsmål :

  Is hate permitted? Is there a difference between hating the behavior of someone or the person himself?

  Svar :

  To have a pure creed, Muslims are required to hate disbelievers. This, in fact, constitutes the creed of al-Baraa (i.e. to hate disbelievers and to avoid helping them).

  Allah Says (interpretation of meaning): {Indeed there has been an excellent example for you in Ibrâhim (Abraham) and those with him, when they said to their people: “Verily, we are free from you and whatever you worship besides Allâh, we have rejected you, and there has started between us and you, hostility and hatred for ever, until you believe in Allâh Alone,” …} [60: 4].
  Thus, it becomes clear that our father, the Prophet Ibrahim (Alaihi As-Salaam), and believers with him declared freedom from all obligations towards disbelievers and showed them hate.

  Therefore, every Muslim is required to do and be so. In simple words, a Muslim has to hate disbelievers from the depths of his heart unless they embrace Islam and become true Muslims.
  The Prophet (Sallallahu Alaihi wa Sallam) said: “The strongest bond of faith lies in loving and hating for Allah’s sake” [ al-Bazzar ].

  As for a Muslim, we – Muslims – are required to love him to the extent he demonstrates good and piety, and hate him and his disobedience and misdeeds likewise. Then, our love to him increases by his better obedience and good deeds.
  Allah knows best.

  Sykt og atter sykt at Norske Storting skal hjelpe dem. Jeg er motstander av dette og høyredreiningen i Europa er i den spede start.

 3. Kai sier:

  Hehe, god observasjon, noe av det mest konkrete man kunne trekke ut av artikkelen

 4. oppgitt tviler sier:

  Raja får klager fra muslimer. Og det verste som man kan bli kalt er tydeligvis kafir eller frafallen. Vel – er det noen vits i å diskutere med folk som synes det er det verste som kan skje – at man frafaller en eller en annen tro? Raja svarer på dette: “Jeg er ikke kristen i det hele tatt. Med dette har jeg ikke sverget ed til kristendommen. Det er nok de færreste nordmenn som tolker flagget som et kristent symbol.”. For et ynkelig svar på et tåpelig angrep! Huff! Muslimer bør oppfordre muslimer til å tvile litt mer på sine religiøse “sannheter”. Når de har lært det, kan de få statsborgerskap. Ellers er de endå mere uspiselige som misjonerende kristne! Frels oss fra ikke tvilerne!

 5. Emil sier:

  Raja er muslim. Superinterigert. Smart. Muslim. Karriereklatrer og strateg.

  Denne saken er for å skape blest rundt seg selv som person og bruke den for det den er verdt videre.

  Å få fokus rundt dette spørsmålet..nei, nei, nei….

 6. blah sier:

  La dem sverge troskap til Norge med hånden på Koranen da, eller dropp hele svergingen..hva er problemet? Et statsborgerskap forplikter faktisk,- du har å være tro mot landet, kjempe for det i krig, ikke spionere på landet ditt for andre statsmakter, etc. Man går ikke bort og får statsborgerskap til et land man hater og vil ødelegge,- da er man noe mye verre enn kafir. Man er nemlig fullstendig uten ære…. null, nothing, zero. En niding, som det het før i de gode, gamle vikingtider. En niding kunne hvem som helst drepe,- han var æreløs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.