Boring election 2009

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]This has been the most boring pre election ever, I was hoping to learn new stuff about parties and help to decide what to vote on Monday. Everyone has been too busy talking about how bad the other parties are, isn’t that typical? As if they don’t know what to mean and rely on throwing dirt on others to cover it.

I have to decide soon but I wish I could pick statements from parties and put together a new party from what I like about them. Oh well. I guess I have to watch some debates on TV this weekend..[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. Magnus says:

  Med en slik valgkamp blir det nok (som du selv sier) at det enkleste og tryggeste for oss blir å stemme det vi tidligere har falt ned på. Vi ser jo på meningsmålignene også at det ikke er de helt store politiske forskyvningene sammenlignet med forrige valg. Godt Valg!
  .-= Magnus´s last blog ..Billig å fly til Split/Trogir om høsten =-.

 2. Hilde says:

  “Det finnes viktigere ting i livet enn å være interessert i politikk. Man kan for eksempel være samfunnsinteressert, miljøinteressert, hjelpe mennesker og dyr, være engasjert i barns fritid, kjempe for barns rettigheter på våre råtne skoler og livsfarlige skoleveier, sport, utenrikspolitikk og morsomme nordmenn i utlandet som lager underholdning bedre enn noen annet reality show.” Men dette er da politikk alt sammen? Kannskje med unntak av det siste..

 3. Geir says:

  Må bare si det igjen. Vi må ha deg i fire nye år Jens. Du er unik og unike mennesker styrer landet slik det bør styres! Mer er det ikke å si om den saken.

 4. JILL WHITE FANEBUST says:

  ENTEN MÅ HØYRE OG FRP STYRE LANDET VISS IKKE
  MÅ DET BLI AP ALENE:

  JILL

 5. taco says:

  Enig i mye av det du sier, men, det er et stort men. Det du sier passer for den som ikke følger så mye med, som ikke bryr seg så veldig mye og som ikke gidder å sette seg inn i hva de forskjellige blokkene står for. For her er vi ved kjernen, det er himmelvid forskjell på RETNINGEN landet skal gå i.
  Det ER forskjell på Sosialisme og Kapitalisme, stor forskjell.
  Men som sagt, du treffer desverre flertallet av befolkningen med dine analyser.

  • oyvind says:

   Hei taco det er jeg helt enig med, jeg tror flere og flere glir inn i denne gruppen fordi politikken for mange blir så fjern. Mange gir også opp pga løftebrudd og useriøse debatter.

 6. Flemming Hansen says:

  Til næste valg vil der være ca.100 000 flere indvandrere fra ikke vestlige lande. Langt mere kriminalitet. Man kan jo sige at Norge valgte mere af dette. «Nei, nei, vær så snill!» ropte jenta over telefon. Nå er tre unge menn dømt for voldtekten.

  http://www.dagbladet.no/2009/09/23/nyheter/innenriks/voldtekt/8260864/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.