Nerd Monday|Nerdemandag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This became a hectic Monday, election day, football practice, football match for our local team Brann and… Nerd Monday! This beautiful shot is from someones birthday, I’d give a lot of pennies for his thoughts :

True Gamer
True Gamer
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Dette ble en hektisk mandag, valg, fotballtrening, Brann-kamp mot Viking og Nerdemandag! Her er et herlig bilde av en truegamer, jeg skulle gitt mye for tankene hans i dette øyeblikket :

True Gamer
True Gamer
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Nerd Monday|Nerdemandag”

  1. Yanjiaren avatar

    This pic is a nerd’s dream lol. I married a nerd and if I showed you a pic of me when I was ten you would cringe ahah.
    .-= Yanjiaren´s last blog ..More Sqip Updates… =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.