Norway is corrupt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Norway’s centre-left (red/green) government narrowly won re-election Monday, 0,2% away from a right-winged government. The guy who ruined it all was Sponheim, he made the pre-election to a sour debate where the right-winged parties ended up fighting each other instead of working together. Sponheim had a key role but ended up below 4% and lost the election levelling seats.

Yesterday Sponheim said that hes giving up politics due to the fatal result, I pitied him because I thought he had lots of good ideas and he was very engaged but today I learned something that made me hate him.

He says today that he decided way back to give up politics, he was going to announce it in a few weeks.

Can you believe that? He didn’t say before the election that he was going to leave, then highly participate in the debates and creates storms which ruined the right-winged election. What kind of person does that?

My first thought was that he must have been payed from the Labor party, to ruin the election from the blue ones..

Links :

wiki, Norway Post[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. Espen Høyem says:

  Wahahahahahahahahahahahahha! Bitre FrP – tårer, mmmmmmmm,

 2. Bob says:

  Han sto for det han mente var riktig. Jeg, som venstre velger var enig i at Venstre ikke kan være i regjering med FRP. Alt i politikken kommer ikke ned til solialister mot ikke-sosialister, som FRP og Høyre vil ha det til. Det er nyanser, og Venstre ligger midt mellom. Jeg vil heller se AP fortsette sitt arbeid, sosialistisk eller ikke, enn å få Siv Jensen med Erna i bånd.

 3. Surrehue says:

  Det kan være du har mye sant i det lille du sier, jeg har også hele tiden sagt at Norge er et korrupt land, Norge er den siste Sovjet stat. Alle nasjoner som har med olje å gjøre er litt eller mye korrupte, aller er dem involverte i hemmeligstemplede dokumenter som er avtaler vi aldri får se. Vi aner ikke hva vi får når vi stemmer på disse “kloke” menneskene som forvalter våre penger.

  Norge hadde vært og er bedre tjent med en Høyre styrt regjering fordi dem kan det med å forvalte våre ressurser, og tar gjennomtenkte beslutninger som en selvfølge. Jeg savner Kåre Willoch, og det vil jeg alltid gjøre!

  Per Kristian Foss som finansminister, og Erna Solberg som Statsminister, Siv Jensen kan være på-trykker for en utenrikspolitikk som kommer til å sette en vegg opp mot de som ikke hører hjemme i Norge. Nei til fri flyt inn i Norge, og inntigreringen må økes!!

  Internett-valg må komme på plass innen 2013, da vil vi få et mye bredere stemmetrykk fra mange flere velgere, det er altfor mange som velger å sitte hjemme, og da går det som det går…

  Lykke til til dere som bor i Norge, jeg kommer ikke til å flytte tilbake allikevel! På gjensyn i 2013, om Høyre vinner valget sammen med FRP

 4. Adolf Hilser says:

  Forsøk å bruke hodet FØR du røyker sokkene dine for en gangs skyld.

 5. Espen says:

  “Norge er korrupt.”
  Det var da svært så teatralsk. Når et demokrati sine mandater taler i den ene retningen, så er valget avgjort. Å påstå at Sponheim i ettertid konsekvent ødela, blir bare latterlig. Venstres valgkamp slo rett og slett feil. Jeg er DnA-gutt, men må si at jeg synes det er synd at sentrumsdelen av Stortinget har blitt så svekket.

  Men, for å omskrive McCain sin tale valgnatten i USA: “The norwegian people have spoken, and they have spoken clearly.”
  Et direkte valg er ikke et reelt demokrati.
  .-= Espen´s last blog ..Velg:09 – Del 2 =-.

 6. Ole Bull says:

  Jeg hadde bestemt meg for hvilket parti jeg skulle stemme på for lenge siden, å fulgte nesten ikke med på valgkampen. Det eneste jeg hørte fra Sponheim de få gangene jeg la merke til at noen stakk en mikrofon i kjeften hans, var hans typiske frp tantrum. Å markere venstres politisk program om feks veier, skoler eller jobb, slike ting som kanskje kunne være intresangt for mannen på gata å høre på. Forsvant bare i en lang jammring om makt, som man ble trøtt i øra av. Så når jeg så Sponheim snakke om Frp (å det gjorde han alltid), så var det bare å bytte kanal.

  Det var ikke venstres politikk som kostet dem velgerne, heller total mangel der av.

  Stemmte forresten ikke frp eller venstre, bare forrundrer meg at valg tapet å sperregrensa kom som en bombe for venstre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.