Norway is corrupt|Norge er korrupt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en] Norway’s centre-left (red/green) government narrowly won re-election Monday, 0,2% away from a right-winged government. The guy who ruined it all was Sponheim, he made the pre-election to a sour debate where the right-winged parties ended up fighting each other instead of working together. Sponheim had a key role but ended up below 4% and lost the election levelling seats.

Yesterday Sponheim said that hes giving up politics due to the fatal result, I pitied him because I thought he had lots of good ideas and he was very engaged but today I learned something that made me hate him.

He says today that he decided way back to give up politics, he was going to announce it in a few weeks.

Can you believe that? He didn’t say before the election that he was going to leave, then highly participate in the debates and creates storms which ruined the right-winged election. What kind of person does that?

My first thought was that he must have been payed from the Labor party, to ruin the election from the blue ones..

Links :

wiki, Norway Post[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Sponheims parti ødela for de blågrønne partiene i årets valg, han skapte uro og fyrte opp lett-tente blå mennesker som mistet fokus på valget. Det igjen medførte velgerflukt fra Venstre, mange lot være å stemme mens andre gav en del til AP. 0.2% mer til Venstre så hadde vi fått blågrønt flertall.

I går gikk Sponheim ut og sa at han trakk seg pga det dårlige resultatet, greit nok tenkte jeg.

Men i dag så sier han at han hadde gått av uansett og at han har bestemt seg for lenge siden!

Da må jeg bare spørre, hvorfor var han så aktiv i valgkampen og ødela for de borgerlige når han ikke skulle være med uansett?

Jeg vil påstå at han er kjøpt og betalt av AP for å sabotere valget, men det får vi vel aldri vite for alle myndigheter er jo gjennomsyret av AP og pampegjengen. Hvor mye fikk Sponheim for dette?

Fy søren Sponheim, først syntes jeg litt synd på deg men nå har jeg forandret mening – du er en taper! Nå synes jeg synd på sauene dine som må holde ut med deg.

Sirkuset stopper ikke her, det bare fortsetter og fortsetter. Tidligere gav han uttrykk for at det lille partiet hans hadde veldig stor makt, nå begynner jeg å tro ham – han får voldsom oppmerksomhet. Se bare her : VG og Høyre, Unge Venstre og Sponheim, Sponheim føler seg sveket av Erna. Fortsetter dette sirkuset så begynner jeg å miste troen på politikerne våre, de er jo en gjeng med unger! Eller er det bare VG som elsker Sponheim?

Lenker : VG og Sponheim, DB om de 0,2 prosentene, VG om Sponheim i går, DB og mannen med godt humør, koselige hilsener til Sponheim[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. Espen Høyem sier:

  Wahahahahahahahahahahahahha! Bitre FrP – tårer, mmmmmmmm,

 2. Bob sier:

  Han sto for det han mente var riktig. Jeg, som venstre velger var enig i at Venstre ikke kan være i regjering med FRP. Alt i politikken kommer ikke ned til solialister mot ikke-sosialister, som FRP og Høyre vil ha det til. Det er nyanser, og Venstre ligger midt mellom. Jeg vil heller se AP fortsette sitt arbeid, sosialistisk eller ikke, enn å få Siv Jensen med Erna i bånd.

 3. Surrehue sier:

  Det kan være du har mye sant i det lille du sier, jeg har også hele tiden sagt at Norge er et korrupt land, Norge er den siste Sovjet stat. Alle nasjoner som har med olje å gjøre er litt eller mye korrupte, aller er dem involverte i hemmeligstemplede dokumenter som er avtaler vi aldri får se. Vi aner ikke hva vi får når vi stemmer på disse “kloke” menneskene som forvalter våre penger.

  Norge hadde vært og er bedre tjent med en Høyre styrt regjering fordi dem kan det med å forvalte våre ressurser, og tar gjennomtenkte beslutninger som en selvfølge. Jeg savner Kåre Willoch, og det vil jeg alltid gjøre!

  Per Kristian Foss som finansminister, og Erna Solberg som Statsminister, Siv Jensen kan være på-trykker for en utenrikspolitikk som kommer til å sette en vegg opp mot de som ikke hører hjemme i Norge. Nei til fri flyt inn i Norge, og inntigreringen må økes!!

  Internett-valg må komme på plass innen 2013, da vil vi få et mye bredere stemmetrykk fra mange flere velgere, det er altfor mange som velger å sitte hjemme, og da går det som det går…

  Lykke til til dere som bor i Norge, jeg kommer ikke til å flytte tilbake allikevel! På gjensyn i 2013, om Høyre vinner valget sammen med FRP

 4. Adolf Hilser sier:

  Forsøk å bruke hodet FØR du røyker sokkene dine for en gangs skyld.

 5. Espen sier:

  “Norge er korrupt.”
  Det var da svært så teatralsk. Når et demokrati sine mandater taler i den ene retningen, så er valget avgjort. Å påstå at Sponheim i ettertid konsekvent ødela, blir bare latterlig. Venstres valgkamp slo rett og slett feil. Jeg er DnA-gutt, men må si at jeg synes det er synd at sentrumsdelen av Stortinget har blitt så svekket.

  Men, for å omskrive McCain sin tale valgnatten i USA: “The norwegian people have spoken, and they have spoken clearly.”
  Et direkte valg er ikke et reelt demokrati.
  .-= Espen´s last blog ..Velg:09 – Del 2 =-.

 6. Ole Bull sier:

  Jeg hadde bestemt meg for hvilket parti jeg skulle stemme på for lenge siden, å fulgte nesten ikke med på valgkampen. Det eneste jeg hørte fra Sponheim de få gangene jeg la merke til at noen stakk en mikrofon i kjeften hans, var hans typiske frp tantrum. Å markere venstres politisk program om feks veier, skoler eller jobb, slike ting som kanskje kunne være intresangt for mannen på gata å høre på. Forsvant bare i en lang jammring om makt, som man ble trøtt i øra av. Så når jeg så Sponheim snakke om Frp (å det gjorde han alltid), så var det bare å bytte kanal.

  Det var ikke venstres politikk som kostet dem velgerne, heller total mangel der av.

  Stemmte forresten ikke frp eller venstre, bare forrundrer meg at valg tapet å sperregrensa kom som en bombe for venstre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.