Our King sneaks in H1N1 vaccine queue

Once again people sneak in line, but this time our royal family, the king, queen and the rest of the family are now vaccinated. But they think they do it to protect others they meet, but isn’t it so that people who are vaccinated carry the disease anyway and can give H1N1 to others without knowing it?

In Norway we struggle to get the vaccine out to everyone so the authoroties had to split the vaccines in two. First the people with cronic diseases will get the vaccine, then the people without any problems.

I guess our king and his family is secretly in the problemgroup.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

5 Responses

 1. Ken says:

  Heh, grunnen de ga for at Kongen skulle få “snike i køen”, var jo helt rævva. Det de /burde/ ha sagt, var jo det at Kongen kom først fordi han og familien er “Norges overhode”. Og det er jo i seg selv nok i min mening. Kongen er Norge. Norge er ikke et kongerike uten Kongen. Og siden vi velger å leve i et /kongedømme/, må vi også akseptere at Kongen kommer “før oss vanlige” mennesker. Selv om kongen ikke har den statusen i dag som han (konger i seg selv) hadde en gang i tiden, betyr ikke det at han ikke betyr noe i det hele tatt. Kongen er kongen er kongen.

 2. platon says:

  lol helse myndighetene har fått “kugalskap”:
  – produsentene av pandemix kan ikke garantere for fri bivirkinger.
  -Myndigheten kjøper likevel vaksinen for 1 milliard kr.
  -Og noen må jo teste ut vaksinen for bivirkinger, og selvfølgelig velge de ut den svakeste gruppen med dårligst immunsystem, og gravide.
  – Ikke nok med det , nå skal kongen familien være testkaniner:)BARE SNIK I KØEN DERE SOM VIL

 3. Kanonkula says:

  Stenger skoler og forbyr masseansamlinger av mennesker
  Nytt dødelig virus stopper Ukraina.

  STENGER OG FORBYR: Ukrainas statsminmister, Yulia Tymoshenko har besluttet å stenge alle skoler i tre uker og forby masseansamlinger av mennesker.

  Emneord:
  helse, epidemi, utenriks, virus, nyheter,
  Kiev, Ukraina

  (Dagbladet):

  Et virus som angriper lungene, og ligner svineinfluensaviruset har tatt liv av 28 personer i Ukraina, bare i oktober.

  Virusstammen til viruset er ennå ikke identifisert, skriver TV2, men ifølge leder i administrasjonen i Ternopil regionen, Yurii Chyzhmar, mistenkes det at det er en type A-influensa.

  – Vi får ikke resultatene før mandag eller tirsdag i neste uke, sier Chyzhmar.

  Karantene:

  I et forsøk på å begrense utbruddet har Ukrainas statsminister Yulia Tymoshenko besluttet å stenge alle skoler i tre uker. I tillegg forbyr hun masseansamlinger av mennesker, skriver Reuters.

  I enkelte deler av landet er det innført full karantene, og politiet overvåker all trafikk inn og ut av sju fylker vest i landet. Personer som ikke har gyldig grunn til å reise, vil bli stoppet.
  Det planlegges også å opprette egne sykehusavdelinger der voksne, barn og gravide blir separert.

  Tiltakene som er satt inn for å hindre spredning av influensaen, er unike i Ukrainas historie.

  Truer valgkampen:

  Nå kan viruset også true valgkampen i forbindelse med presidentvalget 17. januar neste år.

  – Alle våre forhåndsvalg er blitt stoppet, og vil ikke bli gjennomført før vi har fått kontroll over situasjonen, sier Tymoshenko i et TV-intervju, ifølge Reuters.

  Og Så er det bare å forberede seg på “Hare-Influensaen” til neste år!
  Jeg begynner å bli rimelig lei dette Virus-Gnålet! Media medvirker sterkt til å skape mentale problemer hos særlig utsatte eller paranoide mennesker.

 4. sixmats says:

  They have a problem alright.
  .-= sixmats´s last blog ..Iwate Koyo! =-.

 5. nuff said says:

  helt greit at kongefamilien går først. Ikke greit at en lege i Lindesnes kommune ga sjåfører i transportnæringen vaksiner.. sjåfører som ikke var i risikogrupper.
  http://www.l-a.no/Nyheter/tabid/296/Default.aspx?ModuleId=52590&articleView=true

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.