Skywatch Friday – Autumn skies|Skywatch fredag – høsthimmel

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]251020091911_stitch

View of Fyllingsdalen where I grew up. This is one of my favourite views – I never get tired of taking pictures of it. Its taken from my mom and dad’s house last Sunday. Here is a larger version of it..

271020091924

This one was taken in a hurry from the car, its from Nordåsvannet.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]251020091911_stitch

Utsikt over Fyllingsdalen hvor jeg vokste opp. Dette er en av mine favorittutsikter, jeg blir aldri lei av å ta bilder av den. Det er tatt fra verandaen til mamma og pappa forrige søndagsbesøk. 🙂 Her er et større format av bildet.

271020091924

Tatt i full fart fra bilen, Nordåsvannet.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.