Skywatch Friday – Autumn skies|Skywatch fredag – høsthimmel

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]251020091911_stitch

View of Fyllingsdalen where I grew up. This is one of my favourite views – I never get tired of taking pictures of it. Its taken from my mom and dad’s house last Sunday. Here is a larger version of it..

271020091924

This one was taken in a hurry from the car, its from Nordåsvannet.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]251020091911_stitch

Utsikt over Fyllingsdalen hvor jeg vokste opp. Dette er en av mine favorittutsikter, jeg blir aldri lei av å ta bilder av den. Det er tatt fra verandaen til mamma og pappa forrige søndagsbesøk. 🙂 Her er et større format av bildet.

271020091924

Tatt i full fart fra bilen, Nordåsvannet.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.