Polls between elections

I’ve had it with polls between elections. We’ve just had an election and now media is starting with polls allready, 4 years until next election.

What is the point? We cannot throw out our government because of lousy numbers in a poll, people doesn’t care. Argh… I hate polls like that.

I wish they wrote about the hundreds of schools Norway is loosing these days – thousands of children have to move to other schools, meny of them have to walk dangerous unlit roads to their new school. Hooray for Norway. I wish Michael Moore would do another documentary; because his documentary about Norway is forgery – he should update his knowledge about Norway. Can someone tell him please?

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. tja... says:

  Meningsmålinger som dette er viktig, for det viser om sittende regjering har støtte hos folket. Hvis de faller så mye at de ikke har noe støtte hos folket, så burde de gå av, og kan bli tvunget til det. Nå er det imidlertid ikke slik selvfølgelig at de ikke har støtte hos folket, men det er viktig at meningsmålingene utføres slik at man har en god oversikt.

  • oyvind says:

   Slik kunne det ha vært ja. Men jeg har ingen tro på at regjeringen bryr seg om slikt.

  • oldman says:

   Hva slags samfunn ville det blitt? Heldigvis er det ikke slik. Tida vil gi AP rett i biodiesel saka som den gjorde i alle forunderlige saker som har vært reist av opposisjonen den siste tiden. En kan trygt kalle opposisjonen desperat. Heldigvis står Stoltenberg på selv om opposisjonen har beveget seg ned på det kunnskapsløse planet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.