Polls between elections|Journalister tror det er valg igjen

[lang_en]I’ve had it with polls between elections. We’ve just had an election and now media is starting with polls allready, 4 years until next election.

What is the point? We cannot throw out our government because of lousy numbers in a poll, people doesn’t care. Argh… I hate polls like that.

I wish they wrote about the hundreds of schools Norway is loosing these days – thousands of children have to move to other schools, meny of them have to walk dangerous unlit roads to their new school. Hooray for Norway. I wish Michael Moore would do another documentary; because his documentary about Norway is forgery – he should update his knowledge about Norway. Can someone tell him please?[/lang_en][lang_nb-no]Det verste jeg vet er unyttige målinger fra media – nå har VG altså kjøpt seg en ny en. Hva er poenget? Selv om AP hadde hatt 1% oppslutning så hadde det hatt 0 betydning. Vi kan ikke velte en regjering pga en tåpelig måling, politikerne kommer ikke til å oppføre seg annerledes, vi vanlige normale mennesker vil ikke oppføre oss annerledes. Det er mange år til neste stortingsvalg – alt har endret seg til den tid.

Nå må journalistene slutte med tåpelige grafer – har de ikke noe bedre å skrive om?

Jeg foreslår at VG istedet lager en ny serie: “Da skolen min ble lagt ned”. Hva med å begynne med skolen oppe i Rana? Skolen deres brant ned og de må reise 2 mil hver dag for å gå på en midlertidig skole mens den nye ble bygget. Nå er den ferdig men gjett hva! Kommunen har ikke råd til å åpne den å få den i drift. Så den midlertidige løsningen blir nok ikke bare midlertidig. VG vil finne flere hundre skoler med trist historie – skriv om dem vær så snill?

Jeg skulle ønske Michael Moore kunne oppdatere kunnskapen sin litt om Norge, og lage en ny dokumentar. Jeg ville ha kalt den “Norway shuts down”.

Lenker: VG, TV2, VG[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. tja... sier:

  Meningsmålinger som dette er viktig, for det viser om sittende regjering har støtte hos folket. Hvis de faller så mye at de ikke har noe støtte hos folket, så burde de gå av, og kan bli tvunget til det. Nå er det imidlertid ikke slik selvfølgelig at de ikke har støtte hos folket, men det er viktig at meningsmålingene utføres slik at man har en god oversikt.

  • oyvind sier:

   Slik kunne det ha vært ja. Men jeg har ingen tro på at regjeringen bryr seg om slikt.

  • oldman sier:

   Hva slags samfunn ville det blitt? Heldigvis er det ikke slik. Tida vil gi AP rett i biodiesel saka som den gjorde i alle forunderlige saker som har vært reist av opposisjonen den siste tiden. En kan trygt kalle opposisjonen desperat. Heldigvis står Stoltenberg på selv om opposisjonen har beveget seg ned på det kunnskapsløse planet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.