We give up

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Finally environmental friendly biogas entered the market, but what happens? Our government decided this week to put extra taxes on it.

Isn’t it sad? They demand that their people do what they can to save the environment – but put tax on it.

I hate our politicians. 🙁

Bellona says today that the history will judge them hard – I think hes right, our politicians only think about their own well-being and not the whole country.[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

14 Responses

 1. Axel says:

  Når bussen og trikken slutter å koste 30 kroner per bilett skal jeg vurdere å sette fra meg bilen. Inntill da kan dere rødgrønne stikke til helvette og bli der. skulle ønske alle rødgrønne forsvant fra denne planeten så folk med litt vett i skallen kunne leve ordentlig. At han i det hele tatt mener at lederene (altså dem selv) i Norge er foran folket når det kommer til klima er i seg selv hårreisende. GÅ Å DØ!

 2. Petter says:

  Jeg og synes våre stortingspolitikere burde ta kollektivt selvmord. Det hadde vært en stor fordel for dette landet.

 3. t says:

  Synes dette var et utmerket blogg inlegg;-) Håper stoltenberg leser det selv om han aldri kommer til å ta det til seg

  Men til tross for denne saken og mange andre stemmer jo folk virkelig på denne regjeringen her da, så det er vel en del der hjemme i de tusen hjem som tydeligvis er fan av dette her….

 4. Jason says:

  People are idiots. Last week somebody rear ended me and totaled my car.
  .-= Jason´s last blog ..Free Herbal Essences Hair Clip =-.

 5. Nikolai Hoftun says:

  “Biodiesel er en betegnelse for et en drivstoffkvalitet som i praksis i dag består hovedsakelig av konvensjonell, petroleumsbasert diesel med innblanding av en liten andel olje som har vegetabilsk eller animalsk kilde. Ren biodiesel (kjent som B100) består av metylester-fettsyrer fra glyserol-isomerer fra C14 og opp til C24. I Norge produseres biodiesel fremstilt av lakseolje, fiskeavfall, frityrolje og raps. Det er imidlertid kun tilsetninger basert på rapsolje, eller hovedsakelig rapsolje, som tilfredsstiller den europeiske CEN-standarden EN 14214.” Kilde: Wikipedia.

  Altså: biodiesel blir ofte produsert av raps og fiskeolje, som ellers blir brukt som mat. Så det Bellona mener er så utrolig miljøvennlig og alle vil bruke fordi de tjener stort på det for det er uten avgift er rett og slett vanlig diesel iblandet mat. Hvorfor er det så veldig miljøvennlig? Synes det er svært rart at bellona støtter avgiftsfrihet på dette, når miljøgevinsten er så utrolig liten. Hva hvis hele verden vil begynne med dette. Det er tåpelig i seg selv å bruke mat til noe så dumt.
  Tror folk flest ikke vet hva biodiesel er engang.

 6. hitesh says:

  huhhhh……this seems really stupid….thing which wil help to save the environment not in u’r country but everywhere……and they put extra taxes on it…..damn…..
  .-= hitesh´s last blog ..Gabbie Turns 2 Today =-.

 7. Droo says:

  Er så mange stygge ord jeg har å komme med til Mr.Stoltenberg at jeg kunne publisert en bok snart.

  Nå er det på tide at noen setter en stopper for Jens Stoltenberg, i hvilken som helst betydning.

  • oyvind says:

   Er ganske sint jeg også, jeg er på grensen til å kjefte på venner/kjente om de stemmer på AP i fremtiden – satt på spissen er de med å ødelegge fremtiden vår. Men vet at det er å strekke det litt langt.. Men det er fristende.

 8. sharkbytes says:

  Hi atrais- I have left an award for you at myqualityday.blogspot.com

 9. n0s says:

  Har sagt siden første dagen Jens Stoltenberg stotret inn som rikspolitiker, at dette er en falsk slange uten skrupler og uten noen som helst innvendinger mot å juge hele verden rett opp i trynet om han kan profittere på det. Dette er den absolutt falskeste og råtneste komposthaugen norge noensinne har sett.

  Han er det verste avskummet norsk politikk noensinne har avlet fram (og da inkluderer jeg landssvikere under krigen). Jens og hans kriminelle organisasjon AP, har sammen med sine kriminelle partnere i næringslivet rasert det siste fnugg av troverdighet i norsk politikk.

  Det er nok å studere dette svinet når han åpner toalettdøra han har i trynet han kaller munn. Man kan si veldig mye om en person i kroppsspråk og ansikts/uttrykksbruk. Og i det denne patetiske etterligningen av et menneske ser man utelukkende en dyp avgrunn av ondskap og kvalmende selvtilfredhet så snart man ser han i øynene. Jeg er ikke religiøs, men man kan begynne å lure på i hvert fall satans eksistens når man ser på den haugen med bortkastet kjøtt og bein.

  Dette udyret er selve definisjonen av DoubleSpeak. Han juger hele det norske folk rett opp i trynet hver jævla gang det renner mer avføring ut av trynet hans.

  Jens Stoltenberg, gjør norge en tjeneste og kutt over din egen strupe, kast deg foran et tog eller muligens et hagleskudd gjennom hjernebarken. Du er uten sammenligning det verste som har skjedd dette landet, hadde gutta på skauen visst hva du kom til på gjøre med landet de kjempet for, hadde de nok heller overlatt landet til tyskerne.

  Og Jens, sliter du med å utføre selvmord skal jeg være mer enn glad for å kunne hjelpe. Å bli kvitt Jens Stoltenberg, for alltid, er verdt hvert eneste ett av de mange år i fengsel man ville fått for drapet. Det er for øvrig også en handling jeg med 100% stolthet hadde utbasunert for alle media at jeg stod bak. Å gå over i historien som mannen som kvittet seg med den største kreftsvulsten på det norske samfunn noensinne, ville være verdt hvert eneste år bak murene.

 10. Oystein says:

  Hva er det som gjør biobrennstoff miljøvennlig ? Produserer det ikke CO2 ?

  Burde man ikke lage mat og ikke brennstoff i en verden hvor mange mange mange legger seg sultne?

  Jens & co har håndtert dette veldig dumt men – alikevel ?
  Make Food – Not fuel!

  • oyvind says:

   Hei Øystein, det finnes nok bedre alternativer ja. Men det er dumt å gå ut før valget og høste stemmer og få folk til å investere i distribusjon av biobrennstoff for å så slå tilbake på produktet. Mange føler seg lurt. Jens er direkte sleip.

   Vel, det er min mening ivertfall. 🙂

 11. Ja, hvorfor går Jens Stoltenberg sine egen veier uten å ta hensyn til sine partikollegaers ønsker, kan man spørre seg!

  Jens har bindene avtaler med verdens rikeste topp-eliter på det globale plan, deriblant Bilderberggruppens David Rockefeller (en korrupt mafiaboss) og da spiller det ingen rolle om luften, vannet (vi drikker) og maten vi spiser er fullt av giftstoffer. Ei heller ikke spiller det noe rolle om den influensavaksinen som settes på et masseantall mennesker er fulll av farlige giftsoffer, deriblant store mengder av kvikksølv!

  Jens Stoltenberg ryker ut som statsminister om ikke altfor lenge forteller min logiske intuisjon meg! Han er arrogant og en lurendreier av statsminisiter.

  Og det skal mange få merke seg i 2010 når de sitter der syke, arbeidsledige og enda mer utbrente!

  Lise Tollefsen Slembe
  Borgerrettighetspartiet (BRP)
  HULK (help for youth in seriouse lifecrises)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.