Insane drivers|TV2 med ny fartsfadese?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Last Saturday an ambulance were on its way to an accident, while doing about 110 km/h someone passed them in at least 150 km/h!

No wonder accidents happen when there are drivers like that out there..[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige lørdag var en ambulanse på vei til et ulykkessted, da de holdt godt over 100 km/t ble de forbikjørt av en personbil! Den må ha holdt mellom 150 og 170 km/t sier ambulansepersonalet. Dette var ved Øyesletta..

Dette lukter det TV2 av, var de ute og dokumenterte hvor fort ambulanser kjører?

Det er ikke rart det skjer ulykker der ute..

Lenker: VG, Agder, TV2[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

10 Responses

 1. Robotman sier:

  Neida, det var ikke TV2 men Trond Giske som hadde glemt at han skulle være med på å innføre avgifter på Biodiesel. Hadde derfor litt dårlig tid.

 2. Knut sier:

  Svar på”ny fartsfadese”

  Det er liksom en grunn til at vi har utrykkningskjøretøy med blålys og sirener. Nettopp for at de skal kunne overstige fartsgrenser og samtidig gjøre andre veifarende oppmerksom på utrykkningen, for raskest mulig kunne komme dit de trenges.
  Hvor fort ambulansen har kjørt er uvesentlig, da disse kjøres av førere som har opplæring i nettopp det å beherske fart, og raskt opfatte forandringer i trafikkbildet, så de på en rask og sikker måte kan bringe hjelpen fram.

  mvh Knut

 3. Bob bob sier:

  TV2??? Hva i all verden er det som er problemet ditt da…
  Men en annen sak er jo at om ikke ambulansesjåføren tok registreringsnummeret til råkjøreren og anmeldte saken, ja da vil jo dette skje igjen. Så da blir det jo opp til de selv om de vil gjøre noe med saken eller ikke. Egentlig er det jo som han barnslige bloggeren her sier,at det er Giske som startet det hele med sin uvettige oppførsel. Den minst demokratiske personen i hele landet.

 4. Knotten sier:

  Du får lese artikkelen på nytt, hva har TV2 med denne saken og gjøre?

 5. Nissen sier:

  Seriøst?
  Jeg tror nok småting som det der lett kommer i lokalaviser o.l.
  Det er forøvrig greit å anslå fart ettersom ambulsansen kjører i henholdsvis rundt 130-140 i en 80-sone, om min lesing om 1.5xhastigheten på stedet på slike strekk.
  Og jeg tviler intet på at folk faktisk er så dumme.
  Med ditt fokus på trafikk burde du da vite.

 6. oyvind sier:

  Haha dere er herlige. 🙂

 7. kjell vinjor sier:

  ja det finnes idioter over alt,, men, inne i en ambulanse er det to personer og hvorfor kunne ikke han som ikke kjørte ta nummeret til den idioten som kjørte forbi og få stoppet dette tullet.

 8. Møringen sier:

  Jobber selv i ambulansen, og har gjort det i over 10 år. Jeg har vært borti dette et par ganger..ikke at biler har kjørt forbi, men lagt seg på hjul bak ambulansen. Den siste gangen passerte jeg en kassebil i ca 120km/t i 80 sone. Men etter at jeg hadde passert han, økte han farta og jeg hadde han i speilet i flere mil. På enkelte sletter krøp han faktisk innpå. Jeg tok en telefon til politiet, som sendte ut en patrulje fra neste tettsted. Sjåføren ble stoppet og bøtelagt (siden de ikke hadde måling på han). Jeg ble bedt om å vitne dersom sjåføren nektet å godta forelegget. Hadde det vært litt lenger til tettstedet, hadde politiet hatt mulighet til å forberede en måling. Men jeg tror nok at ei bra bot også hjelper.

  Dette vil jeg også gjøre neste gang noen legger seg på hjul.

 9. Sounds like the mad drivers we have over here!
  .-= Spiff, The Spaceman´s last blog ..Satu Tag Dari Emila =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.